Compania, care are un showroom la parterul uneia dintre clădirile de birouri din cadrul Băneasa Business & Technology Park, oferă clienţilor interesaţi de construcţia unei case şi soluţii personalizate de design interior, perdele, draperii, tapet, parchet şi covoare.

Cea mai ieftină proprietate scoasă la vânzare în cadrul târgului imobiliar, care se desfăşoară în perioada 21-23 martie la Sala Palatului din Bucureşti, este o garsonieră situată într-un bloc nou la un preţ de 16.000 de euro. Imobilul se află în apropierea metroului Dimitrie Leonida, şoseaua Berceni.

Ansamblul Royal Olteniţei oferă cumpărătorilor târgului apartamente complet mobilate. Spre exemplu, o garsonieră (bucătarie mobilată şi bar) are un preţ de 23.000 euro la o suprafaţă utilă de 31 mp, un apartament cu două camere (complet mobilat, bucătarie, living, dormitor) afişează un preţ de 41.500 euro şi dispune de o suprafaţă utilă de 50 mp.

Amalia Rezident propune cumpărătorilor posibilitatea recompartimentării oricărui apartament în funcţie de bugetul, dorinţele şi necesităţile fiecărui proprietar. Preţurile locuinţelor din acest ansamblu situat lângă Piaţa Trapezului, în sectorul 3 al Capitalei, pleacă de la 22.000 euro pentru o garsonieră sau 33.000 euro pentru un apartament cu două camere.