In urma cu jumatate de an, ne-am asezat in jurul unei mese si, dupa o lunga sedinta, am decis ca trebuie sa facem o schimbare. Motivul? Intr-un mediu economic in continua miscare, asa cum este cel romanesc, cititorii de presa au nevoie de publicatii care sa le ofere informatii bine structurate si usor de folosit. Cum Capital este singura revista care a urmarit, timp de opt ani, evolutia mediului de afaceri din Romania, nu puteam sa nu tinem cont de dorinta cititorilor de a avea la indemana un produs mai modern, mai dinamic, mai usor de exploatat. Actualul format grafic si editorial este rezultatul muncii intregii echipe editoriale si de productie, combinata cu suportul pe care l-am primit din partea colegilor nostri din Elvetia, de la revista CASH.
Veti putea descoperi o paginatie moderna, care sustine un continut imbunatatit, impartit, asa cum deja v-ati obisnuit, in cele patru sectiuni.

ACTUALITATEA este dedicata evenimentelor fierbinti ale saptamanii si implicatiilor economice ale acestora. Veti gasi aici informatii despre culisele si contextul ultimelor masuri luate de Guvernul Romaniei sau de Parlament. Despre ce face statul cu banii romanilor si despre marile probleme sau succese ale economiei romanesti. Nu vor lipsi anchetele, investigatiile si analizele, subiecte care au facut din Capital cea mai credibila revista economica a acestui moment. Oamenii care fac evenimentele au, de asemenea, un loc bine delimitat.

BUSINESS este sectiunea dedicata intreprinzatorilor romani, cu problemele si reusitele lor. Veti afla cum au reusit altii sa faca bani, sfaturi despre cum sa incepi o afacere. Trucuri legale pentru a ocoli sau a micsora impozitele isi gasesc aici un loc important. Analizele sectoriale aduc informatii esentiale despre strategia de piata a companiilor care lucreaza intr-un anumit domeniu. Despre ce se intampla in fascinanta lume mass-media, scriem in paginile dedicate. Oamenii de afaceri importanti ai momentului, cu activitatea profesionala si stilul propriu de viata, isi dezvaluie secretele in fata cititorilor.

Sectiunea INVESTITII va indruma catre cele mai interesante plasamente si aduce informatii despre pietele financiare si de capital din Romania. Aflati de aici ce investitii noi au fost demarate sau se pregatesc. O data pe luna, veti gasi in Investitii tot ceea ce ati dorit sa stiti despre piata asigurarilor. Daca va intereseaza de ce cade euro si de ce se devalorizeaza leul, cititi neaparat pagina de Piata valutara.

SERVICE este sectiunea dedicata informatiilor utile. Studiile comparative pentru un anumit produs sau serviciu nu lipsesc niciodata. Puteti obtine consultanta legislativa, contabila sau raspunsuri la intrebarile legate de impozitul pe venitul global prin completarea unui simplu talon. Daca va cautati un loc de munca sau vreti sa stiti cum sa avansati, daca doriti sa stiti ce perspective aveti in cariera si cum au reusit altii, nu ratati paginile Cariere, cuprinse in sectiunea Service.

Vom continua, de asemenea, sa realizam, o data pe luna, suplimentul PC Capital, deosebit de apreciat de cei interesati de tehnologia informatiei.
Suntem convinsi ca veti gasi in noul Capital un partener de incredere pentru afaceri, dar si un ghid pentru a intelege incotro se indreapta economia Romaniei. Nu intamplator, sloganul pe care l-am ales pentru campania noastra este „Capital – Mai usor de exploatat”.