Medicii au putut să îl readucă la viață, stabilizându-i semnele vitale

Incidentul a avut loc vinerea trecută, când actorul britanic Mark Sheppard, în vârstă de 59 de ani, se afla în bucătăria locuinței sale din Los Angeles. Conform comentariilor postate ulterior, el a suferit mai multe atacuri de cord. Chemați de urgență, medicii au putut să îl readucă la viață, stabilizându-i semnele vitale. Sheppard a folosit rețelele de socializare pentru a-și împărtăși experiența.

Într-o postare ulterioară pe profilul de Instagram, Mark Sheppard a explicat detaliile traumatizantei experiențe.

Șansele de supraviețuire erau practic nule

„Nu o să credeți! Ieri eram în drum spre o întâlnire când m-am prăbușit în bucătărie. Șase atacuri de cord masive și revenirea la viață de 4 ori, se pare că am avut un blocaj de 100% în LAD (artera descendentă anterioară)”, a spus actorul referindu-se la obstrucția arterei coronare majore, înainte de a-și exprima recunoștința față de serviciile de urgență.

„Dacă nu ar fi fost soția mea și personalul incredibil de la St Joseph’s – nu aș scrie asta. Șansele mele de supraviețuire erau practic nule. Ma simt minunat. Mâine voi fi acasă!”, a continuat el.

Mark Sheppard
SURSA FOTO: Wikipedia – Gage Skidmore

Mark Sheppard este cunoscut pentru rolul din serialul „Supernatural”

Sheppard nu este cunoscut doar pentru rolul din serialul „Supernatural”. El a lucrat și la alte proiecte cinematografice precum „The Invisible Man”, „Red Alert”, „Star Trek: Voyager”, CSI: New York și „CSI”. : Las Vegas”.

Una dintre colegele lui Sheppard, Misha Collins, a răspuns glumind.

„Mark, nu trebuie să faci întotdeauna cel mai spectaculos lucru! Șase atacuri de cord? Două sau trei ar fi fost destul de impresionante. Bine, ne-ai impresionat. Acum oprește-te, fă-te bine și întoarce-te la noi”.

Un alt actor cunoscut din „Breaking Bad” a murit

Pe de altă parte, în vară, actorul Mike Batayeh a murit la vârsta de 52 de ani. Fanii serialului „Breaking Bad” l-au cunoscut ca managerul celebrei spălătorii de rufe Gustavo.

Mike Batayeh a murit la 1 iunie, în somn, în urma unui atac de cord, în timp ce se afla acasă.

De asemenea, sora sa Diane a spus că moartea sa a fost foarte bruscă, deoarece nu avea probleme cardiace, conform TMZ.

Va fi foarte regretat de cei care l-au iubit

Regretatul actor a apărut în 3 episoade din 2011 până în 2012 în serialul premiat AMC în rolul lui Dennis Markowski, managerul spălătoriei industriale Lavandería Brillante.

În afară de rolul din „Breaking Bad”, Mike a fost un comediant de succes și a apărut în „The Bernie Mac Show”, „Boy Meets World” și „CSI: Miami”.

Nu este singurul actor din Breaking Bad care s-a stins din viață

Mike Batayeh nu este singurul actor din Breaking Bad care s-a stins din viață. Publicația The Sun a informat anterior că actorul american Saginaw Grant s-a stins din viață la vârsta de 85 de ani. Acesta se afla într-o unitate privată de îngrijire din Hollywood.