Doctorii i-au recomandat repaus, însă ea a decis să reintre foarte rapid în câmpul muncii. Probabil stresul și agitația au provocat o nouă complicație și primarul general a suferit o ocluzie intestinală și a suferit o nouă operație de urgență. Acum aceasta se simte bine și se pregătește pentru o nouă intervenție, finală speră.

Gabriela Firea nu renunță la politică și nici la proiectele de la Primărie. Ea chiar s-a împăcat și cu Liviu Dragnea și i-a invitat la discuții pe liderii grupurilor politice pentru a pune lucrurile la punct.

”Primarul General, Gabriela Firea, a invitat liderii celor cinci grupuri politice din cadrul Consiliului General al Municipiului Bucuresti la o reuniune de lucru, luni, 15 aprilie 2019, ora 16.00, pentru a discuta despre situatia juridica a urmatoarelor companii municipale: Compania Municipala Consolidari, Compania Municipala Parking Bucuresti, Compania Municipala Eco- Igienizare Bucuresti, Compania Municipala Iluminat Public Bucuresti.

Sedinta va avea loc la sediul Primariei Capitalei, etajul 3, Sala de Consiliu. Presa are acces la lucrarile sedintei.”, arată un anunț al Primăriei Capitalei.