Ancheta din Caracal ia o amploare incredibilă. Surse din cadrul acesteia spun că s-ar fi descoperit complicele lui Gheorghe Dincă, cel care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Există suspiciuni că de pe telefonul vecinului lui Dincă au fost sunați părinții Alexandrei, în orele de după dispariția acesteia. Aceștia au fost anunțați că fata lor este bine și că pleacă la muncă, în străinătate. Telefonul îi aparține unui apropiat al lui Dincă, dar acesta a negat vehement că are vreo implicare în crime. A recunoscut însă că era prietenul lui Dincă și că îl ajuta pe acesta în treburile casnice.

Anchetatorii fac noi căutări în casa groazei, dar și audieri la Poliția Caracal. Acolo vor lua la întrebări mai mulți apropiai ai lui Dincă.

Joi a fost finalizată percheziția informatică făcută în telefoanele lui Gheorghe Dincă și celelalte dispozitive electronice deținute de acesta, între care și un laptop. Potrivit anchetatorilor, în aceste dispozitive au fost găsite mii de fotografii. Toate materialele vor fi expertizate în vederea identificării unor noi probe în anchetă.