Mai multe pete de sânge au fost descoperite în casa lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, spun surse din anchetă. După prima cercetare la fața locului, anchetatorii au găsit în casa groazei din Caracal trei pete de sânge. Acestea au fost analizate, iar specialiștii au ajuns la concluzia că sângele aparţine Luizei Melencu, potrivit România TV.

În diferite locul din casă au mai fost descoperite alte 40 de pete de sânge, care nu aparțin nici Alexandrei Măceșanu, nici Luizei Melencu, mai susţine sursa citată. Analizele au arătat totuşi că este vorba despre persoane de sex feminin, aşa că vor fi făcute comparații cu analizele altor fete care se potrivesc profilului.

Luiza Melencu, o adolescentă de 18 ani, a dispărut de acasă în luna aprilie. Alexandra Măceșanu a dispărut în luna iulie, însă a reuşit să sune la 112 pentru a cere ajutor. Autorităţile au ajuns prea târziu la locuinţa lui Gheorghe Dincă, un bărbat din Caracal, iar acesta a recunoscut câtve zile mai târziu că le-ar fi ucis pe cele două fete.