El a fost întrebat de ziarişti, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, dacă nu s-a temut că va avea soarta lui Sorin Grindeanu odată ce a lansat în public tema remanierii guvernamentale. 

“Soarta. Care-i soarta domniei sale? Eu v-am spus că prima zi, am plecat de la premisa că prima zi la Guvern este una dintre ultimele zile de la Guvern, că nu iese nimeni la pensie de acolo. Doi, vă mai spun şi o repet, sunt pus politic şi plec politic şi mai plec când eu consider că nu pot să duc la îndeplinire planul de guvernare pentru care ne-au votat românii”, a declarat Tudose

Întrebat dacă mai există tensiuni între el şi Liviu Dragnea, premierul a spus: “Nu mi-am luat tensiunea”. 

Preşedintele PSD a răspuns, rândul său, întrebat de presă dacă are să-i reproşeze ceva lui Tudose: “Da, e mai înalt decât mine şi nu mă văd de microfoane”. 

Nu pot să-i dau dreptate în totalitate, fiindcă domnia sa nu e mai înalt, ci rămâne cum a spus, tot eu sunt mai înalt. Haideţi să mai spun o dată: domnul Dragnea este preşedintele partidului şi Guvernul este un Guvern politic. Au fost tensiuni acumulate şi din cauza lipsei de dialog. S-a constatat în ultimele zile că dialogul este calea şi, mai ales, sinceritatea şi faţă de alţii sau versus alţii care încearcă să pună paie pe foc, eu ştiu, cu o determinare bună de o cauză mai bună”, a completat Tudose. (Sursa: Agerpres)