Liviu Dragnea pare să nu se mai poată stăpâni când vine vorba despre Tudorel Toader. Mai mult chiar, președintele PSD a vorbit despre cât timp se va mai bucura acesta de postul de ministru al Justiției. “Toader pentru mine nu este un personaj de care să vorbesc în fiecare zi. Nu e rudă cu mine, nu e frate cu mine, nu e nici verișor. A fost asumat de PSD, nu știu cât va mai fi asumat. Îl considerați prea important pe acest domn.“, a declarat Liviu Dragnea
Liderul PSD a spus și ce se va întâmpla cu cele Coduri penale și dacă ele vor fi adoptate până la urmă în Parlament, Dragnea a răspuns: ”Parlamentul trebuie să lucreze. A luat o pauză păcălit de Guvern, acum trebuie să lucreze”.

În ceea ce privește moțiunea simplă împotriva lui Tudorel Toader, președintele PSD a spus că nu a fost votată azi în Senat deoarece parlamentarii social-democrați erau plecați cu treabă în teritoriu, iar președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, este plecat din țară. ”Săptămâna viitoare e timp suficient”, a adăugat el.