Acesta a postat anunțul duminică seară pe pagina sa de Facebook.

„2 ani, 2 luni si 2 zile la MJ. Un titlu de volum, plin de evocari din perioada de referinta ! PS: vom vedea care erau acele ” centre de reflectie”; cum si in ce limite se dorea OUG pentru amnistie si gratiere; cine si de ce a contribuit la legea privind recursul compensatoriu; despre cum una se spunea in tara si alta la Bruxelles…..etc !”.

Fostul ministru al Justiției a fost contactat de Realitatea TV și a oferit detalii legat de momentul când va apărea cartea sa.

„Nu pot spune exact când anume (n.r. va apărea)”.

„Ulterior, am în vedere și „10 ani la CCR”. Deocamdată, urmează să apară vol. I din Drept penal român. Partea specială!”, a spus fostul ministru al Justiţiei.

„Eu sper ca adevarul va iesi la suprafata: m-am opus OUG cu amnistia si gratierea (de aici se trage si revocarea mea), m-am opus OUG de modificare a Codului Penal si a Codului de Procedura Penala, nu am dat OUG referitoare la completele de 5 judecatori…”, a încheiat Tudorel Toader mesajul pentru Realitatea.

Fostul ministru a revenit luni cu un mesaj pe pagina sa de Facebook în care precizează că a avut un tiraj de 200.000 de exemplare în cazul fostelor sale cărți publicate.

„Incepand cu 1995 si pana in prezent, am publicat mai multe carti de specialitate juridica, avand un tiraj de peste 200.000 de exemplare !
PS: Acest mesaj va fi sters peste doua ore !”