Tudor Chirilă și Florin Călinescu au criticat dur Guvernul Ludovic Orban. Vedetele de la PRO TV sunt extrem de active când vine vorba despre viaţa politică. Dacă primul s-a poziționat destul de des împotriva PSD și Guvernului condus în trecut de Viorica Dăncilă, ultimul a ales chiar să intre în politică și să facă parte din Partidul Verde.

Tudor Chirilă a explodat pe pagina de Facdebook și a acuzat guvernul PNL că nu îţi ţine promisiuniule de la momentul în care a ajuns la Palatul Victoria. El este de părere că scopul guvernului Orban este să refacă fostul „USL”.

„Când s-a instalat, guvernul Orban promitea alegeri în două tururi. Uşor, uşor, se răzgândesc. Au alte prorităţi. Să refacă USL e una dintre ele“, a scris Tudor Chirilă pe pagina sa de socializare.

Tăticii mizeriei sunt din UDMR

Cu o zi în urmă, Florin Călinescu și-a exprimat nemulțumirea vizavi de actualii guvernanţi.

„O gaşcă de nemernici plătiţi din banii ţării au trântit Guvernul Dăncilă şi a făcut posibil Guvernul Orban. Cei care se mută de la un partid la altul şi înapoi. Sau se declară independenţi. Că aşa le dictează conştiinţa. Sau îşi zic minorităţi.

Tăticii mizeriei sunt ăia din UDMR. De 30 de ani se dau când cu unii când cu alţii după cum le convine lor şi celor de la Budapesta. La fel de mizerabili sunt şi cei care se aliază cu ei deşi sunt trădaţi de tot atâtea ori. E posibil ca maine o nouă majoritate alcatuită din cei de mai sus să doboare şi Guvernul Orban. România normală“, a scris Florin Călinescu pe Facebook.