Dan Diaconu de la ”Trenduri economice” a publicat, pe pagina sa de Facebook, o scrisoare deschisă, adresată celor care au contribuit la actuala criză în care se află România. El a pus tunurile pe Tudor Chirilă, Oana Pellea, Lucian Mândruță și Dan Tapalagă, transmițându-le acestora un mesaj extrem de dur.

„Dragă Tudor Chirilă, dragă Oana Pellea, dragă Lucian Mândruță, dragă Tapalabă, dragă ăla necunoscutu’ care schelălăie „un sas, un sas, un sas”, dragilor ceilalți, mai cunoscuți sau mai necunoscuți care ați contribuit la instalarea inutilului Plăvan și-a inutililor de la USR&PNL,

Înainte de a începe, aș dori să vă spun concluzia pentru că știu: formația voastră intelectuală nu prea vă permite să transpirați pe un text. Așadar, dragii mei, fără menajamente vă spun că trebuie să mă pupați în c..! Și nu doar pe mine, ci pe toți ceilalți care vă citeam îngrijorați manipulările și vedeam instaurându-se „pas cu pas” negura asta care e în prezent. Și, de ce nu, ar trebui să-i pupați în c… și p-ăia din cireada care v-a urmat și care acum se lamentează cu „ce proști am fost!”. Da, ați fost proști, ați fost dobitoci, ați fost imbecili și de-aceea, dacă aș fi un dictator, aș da ordin ca de-acum încolo toată viața să nu faceți altceva decât să vă pupați unii pe alții în c… Că doar de-asta sunteți buni!”, a scris Dan Diaconu.

Despre Tudor Chirilă: Trăiai din vena primăriilor „baronilor roșii”

El le-a transmis celor vizați că sunt niște „splendizi inutili’, „niște paraziți”. Despre Tudor Chirilă a spus că este  „zdranga-zdranga pe bani publici”.

„Trăiai din vena primăriilor „baronilor roșii”, zdrăngănind pe la tot felul de „sărbători ale orașelor”. Altfel, sulea ar fi venit să plătească la vreun concert cu tine! Mai penibil decât tine e ălălalt lătrător, câinele vagabond al muzicii, care probabil era invitat pe la manifestările ălea ca să împrăștie lumea. Probabil îi venea rându’ la schelălăit atunci când primarul beat decidea că trebuie să se termine chermeza”, a scris economistul.

Despre Oana Pellea: Uită-te în oglindă și-o să vezi imaginea absolută a ratării

A urmat la rând Oana Pellea, despre care a spus că trăiește frustrarea „unui copil nereușit”.

„Nu, draga mea, n-am văzut pe nimeni înghesuindu-se să vadă vreo piesă cu tine sau ceva ce ai făcut tu. Uită-te în oglindă și-o să vezi imaginea absolută a ratării.

La fel și tu, băi Mândruță-„nimeni în drum”! N-ai făcut nimic în toată viața asta amarnică a ta. Ai fost peste tot un „cărat în spate de alții”, un inutil acceptat, un lest pe care mi-e greu să înțeleg de ce l-au dus atâția în spate. Ai fost la PRO unde l-ai pupat în c… pe Sârbu, te-ai mutat la Antene unde l-ai pupat în c… pe Varan și te-ai mai făcut și „cavaler de Corbu”. În toată viața ta, băi Mândruță, te-ai gândit idealist că vei avea puterea să atingi vreodată genunchiul broaștei audiențelor TV. Canci, ești un nimeni, un inutil!

Cuvinte grele la adresa lui Tăpălagă

La fel și tu, băi Tapalabă! Hai, nu te face că îmi arăți cireada care încă te urmează. Toată viața ta n-ai trăit decât din mâncat c…t pe bani mulți. Ești un vierme!”, a punctat Dan Diaconu.

El a susținut că cei enumerați sunt în căutarea unui alt angajament.

„Sunt mai ieftini și se bălăcesc în că…t cu plăcere, nu ca voi cu grimasele care v-au rămas întipărite pe chipurile slute. Așa că, dragii mei, după cum bine observați cu disperare, lumea aia pe care-ați cântat-o pe doi bani v-a cam eliminat din schema de personal. Iar asta, dragii mei, îmi provoacă o imensă satisfacție(…) Vă lovește lumea nouă, dragii mei? Ciocu’ mic! Așteptați în liniște să vă vină rândul să ne pupați în c..!”, a punctat economistul.

Întregarea postare a acestuia o puteti citi mai jos.