Oana Pellea plânge după mătușa sa, sora lui Amza Pellea

Oana Pellea traversează o perioadă grea după ce a pierdut un om drag. Actrița este în doliu. Irina, sora respectatului său tată, Amza Pellea, a părăsit această lume. Mesajul de rămas-bun al actriței este încărcat de tristețe și aduce omagiu memoriei mătușii sale.

„Irina mea… a plecat să se întâlnească cu surorile ei… Elvira, Tatiana, Ileana și cu frățiorul ei Amza… Îți mulțumesc pentru tot. Te iubesc. Blândețe de OM… Drum bun și să le spui tuturor din Cer că îi iubesc. Dumnezeu să te odihnească, iubita mea”, a scris actrița, într-o postare pe Facebook.

Sute de oameni i-au trimis mesaje de condoleanțe actriței, inclusiv Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, și actrița Maia Morgenstern.

Cu o lună în urmă, Oana Pellea a sărbătorit împlinirea a 62 de ani, prilej cu care a împărtășit un mesaj profund emoționant, dedicat părinților ei, care au plecat deja din această lume.

Cu o legătură profundă față de aceștia, de faimosul actor Amza Pellea și de Domnica Mihaela Policrat, Oana le-a adresat un mesaj plin de înțelegere și afecțiune.

„Vă mulțumesc, iubiții mei, că m-ați adus pe lume! Vă iubesc!”, a scris actrița pe contul său de Facebook.

Despre „iubirile” vieții sale

Oana Pellea, fiica regretatului actor Amza Pellea, a făcut mărturisiri emoționante despre familia și viața ei. Ea și-a deschis sufletul la podcastul Fain și simplu, al lui Mihai Morar.

Actrița a povestit despre suferința pricinuită de pierderea celor doi părinți. Oana Pellea a spus că a fost un privilegiu pentru ea să se nască în această familie.Ea mărturisește că acum simte că tatăl și mama ei au fost oamenii pe care i-a iubit cel mai mult. Și a vorbit emoționată până la lacrimi despre decesul mamei sale, Domnica Mihaela.

„Am avut și am un privilegiu extraordinar de a avea din ambele părți o familie, un neam, de care sunt foarte mândră, de oameni cinstiți, oameni frumoși, oameni cu frică de Dumnezeu. E un mare privilegiu ăsta. Și îi mulțumesc Domnului în fiecare zi că am nimerit în neamul ăsta. (…)

Mama a fost iubirea vieții mele, pe lângă tata. Am două iubiri ale vieții mele. Am mai avut eu iubiri, dar nu sunt iubirile vieții mele.

Când am pierdut-o pe mama. Am vrut să se termine viața. Nu să mă sinucid, dar nu m-a mai interesat viața. Pe urmă mi-am dat seama că dorința pe care o avea mama cu tata era să fiu fericită. Și atunci am spus că dacă ei mă vor fericită, apoi e musai să fiu. Și am început să fiu fericită”, a mai spus actrița.

Chiar și acum, la mulți ani de când a rămas fără tată, Oanei Pellea spune că Amza Pellea este mereu aproape de sufletul ei. Ea a povestit că și-a văzut părintele mai mult la televizor. Marele actor a părăsit această lume pe când Oana avea doar 21 de ani. Oana Pellea a spus și care este, în opinia sa, cea mai importantă lecție pe care a învățat-o de la tatăl ei. Ea a declarat că în viața sa nu i-a plăcut bârfa, lucru învățat de la marele Amza. Iar asta a făcut să aibă probleme în lumea teatrului.