Oana Pellea, despre „iubirile” vieții sale

Oana Pellea, fiica regretatului actor Amza Pellea, a făcut mărturisiri emoționante despre familia și viața ei. Ea și-a deschis sufletul la podcastul Fain și simplu, al lui Mihai Morar.

Actrița a povestit despre suferința pricinuită de pierderea celor doi părinți. Oana Pellea a spus că a fost un privilegiu pentru ea să se nască în această familie.

Ea mărturisește că acum simte că tatăl și mama ei au fost oamenii pe care i-a iubit cel mai mult. Și a vorbit emoționată până la lacrimi despre decesul mamei sale, Domnica Mihaela.

„Am avut și am un privilegiu extraordinar de a avea din ambele părți o familie, un neam, de care sunt foarte mândră, de oameni cinstiți, oameni frumoși, oameni cu frică de Dumnezeu. E un mare privilegiu ăsta. Și îi mulțumesc Domnului în fiecare zi că am nimerit în neamul ăsta. (…)

Mama a fost iubirea vieții mele, pe lângă tata. Am două iubiri ale vieții mele. Am mai avut eu iubiri, dar nu sunt iubirile vieții mele.

Când am pierdut-o pe mama. Am vrut să se termine viața. Nu să mă sinucid, dar nu m-a mai interesat viața. Pe urmă mi-am dat seama că dorința pe care o avea mama cu tata era să fiu fericită. Și atunci am spus că dacă ei mă vor fericită, apoi e musai să fiu. Și am început să fiu fericită”, a mai spus actrița.

Îl are pe Amza Pellea permanent în suflet

Chiar și acum, la mulți ani de când a rămas fără tată, Oanei Pellea spune că Amza Pellea este mereu aproape de sufletul ei. Ea a povestit că și-a văzut părintele mai mult la televizor. Marele actor a părăsit această lume pe când Oana avea doar 21 de ani.

„Imaginați-vă că eu l-am văzut pe tata mai mult la televizor. Aveam 21 de ani, atunci când el a plecat puțin mai departe. Eu am 61 de ani. Deci, 40 de ani l-am văzut la film, pe peliculă. Dar, de 61 de ani, îl am în venele mele.

Și stăm de vorbă tot timpul, îi cer sfaturi, e tot timpul cu mine și mă ajută. El când a plecat mi-a promis că, de fiecare dată când voi avea spectacol, va fi în sală’, i-a mărturisit Oana Pellea lui Mihai Morar, în podcast-ul „Fain&Simplu”.

Oana Pellea a spus și care este, în opinia sa, cea mai importantă lecție pe care a învățat-o de la tatăl ei. Ea a declarat că în viața sa nu i-a plăcut bârfa, iar asta a făcut să aibă probleme în lumea teatrului.

„În viață este important să lași o dâră de frumos după ce pleci de pe lumea asta. Eu la teatru nu am fost cooptată în nicio trupă. Pentru că am fost puțin paralelă, nu îmi place să bârfesc. Mi se pare timp pierdut.

Pentru mine e un miracol că m-am descurcat. Am avut emoții și mi-a fost greu o singură dată în viață profesional, atunci când i-am spus poeziile lui tata. Atât. Atunci îmi tremura vocea”, a mai dezvăluit Oana Pellea.