Tudor Chirilă, atac virulent la adresa lui Iohannis și Cîțu: Ticăloşia preşedintelui şi premierului au aruncat ţara în criză

Cei care urmăresc activitatea lui Tudor Chirilă din mediul online, au putut citi noul mesaj revoltător al artistului. Deși în trecut acesta era un susținător al președintelui și al premierului, acum acesta îi numește ticăloși, subliniind că ei sunt vinovați pentru ceea ce se întâmplă acum în România.

„Latest news e că a căzut guvernul Cîţu. Urmează încercarea unui președinte, la fel de ticălos ca prim ministrul lui, de a-l repune în drepturi. Cu orice risc. Că doar Superman se înțelege de minune cu Terminator. Ce ironie a căzut pe România. Să aibă un președinte care se ipostaziază în Terminator și care face din asemănarea cu actorul din film un act de narcisism.”, spune acesta.

Tudor Chirilă amintește că președintele a fost votat de către români doar ca să scape de PSD, amintind că cealaltă variantă de președinte era Viorica Dăncilă.

”Ticăloșia premierului și a președintelui care au aruncat țara în criză are legătură cu tot ce am scris mai sus. Pentru că o societate cu bolile de mai sus produce astfel de ‘lideri’. Klaus Iohannis a fost votat pentru nimic altceva decât că de partea cealaltă era Viorica Dăncilă. A fost votat pentru că o mare parte din populație era sătulă de mafia PSD.”, spune artistul.

Tudor Chirilă: Iohannis a fost votat ca să aducă PSD-ul la putere

Artistul a mai notat pe pagina de socializare că ”Iohannis a fost votat ca să aducă PSD-ul la putere, să refacă USL, să mimeze interesul pentru reformă (nici gând să reformeze PNL), să facă penibile jocuri de culise.”.

”Doar că asta aflăm doar în 2021. Acesta este leadership-ul din 2021. Păpușa de la Grivco a devenit păpușar. Între timp țara se împarte în vaccinați și nevaccinați, oamenii se ștampilează unii pe alții cu vorbe grele, iar cazurile cresc”, a scris Tudor Chirilă pe Facebook.