Întârzierile preconizate sunt cauzate de temperaturile scăzute înregistrate la nivel naţional, compania precizând, totodată, că pe reţeaua feroviară interoperabilă nu sunt linii de cale ferată închise.

Din cauza cauza condiţiilor meteo, personalul feroviar verifică componentele infrastructurii (şine, macazuri, linii de contact) în staţii şi în linie curentă, astfel încât să se intervină şi să se remedieze orice posibilă defecţiune tehnică.

Potrivit sursei citate, angajaţii companiilor feroviare sunt la dispoziţia călătorilor prin informarea permanentă despre circulaţia trenurilor aflate în grafic, precum şi prin intervenţia cu personal specializat, astfel încât traficul să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, pe toate rutele de cale ferată.

Compania Naţională de Căi Ferate 'CFR' SA recomandă călătorilor ca, înainte de plecarea la drum, să se informeze telefonic la Gara CFR din localitatea de plecare pentru informaţii actualizate despre mersul trenului cu care intenţionează să călătorească.AGERPRES

Te-ar putea interesa și: