"Traficul rutier va fi restricţionat din 11 ianuarie pe Bd. Eroii Sanitari în zona intersecţiei cu Bd. Eroilor, sensul spre Piaţa Operei pentru continuarea lucrărilor la magistrala de metrou Drumul Taberei. În aceste condiţii, liniile de troleibuze 61, 69, 90 şi 91 vor funcţiona, pe sensul către centru, pe un traseu modificat de la intersecţia Şos. Cotroceni/Bd. Gh. Marinescu, pe Şos. Cotroceni, Str. Constantin Noica, Cal. Plevnei, Bd. Mihail Kogălniceanu, urmând apoi traseele actuale, iar pe sensul către cartierele Militari şi Drumul Taberei pe un traseu modificat de la 'Piaţa Operei', pe Splaiul Independenţei, Şos. Cotroceni, Bd. Iuliu Maniu, urmând apoi traseele actuale", se arată în comunicatul regiei.

Pe traseele modificate, troleibuzele vor opri pe sensul către centru în staţiile corespunzătoare liniilor 62 şi 85, iar pe sensul către cartierele Militari şi Drumul Taberei în staţiile aferente liniei de autobuze 601.

De la aceeaşi dată, se înfiinţează staţia "Pod Cotroceni" pentru liniile 61, 69, 90 şi 91, situată pe Şos. Cotroceni, după intersecţia cu Splaiul Independenţei, pe sensul de deplasare către cartierele Militari şi Drumul Taberei. AGERPRES

Te-ar putea interesa și: