În următoarele luni, MedLife intenționează să se extindă în Ungaria cu alte două unități medicale. Compania Rózsakert Medical Center (RMC) are în componență o clinică multidisciplinară care include și un compartiment dotat cu o sală de mici intervenții chirurgicale și un centru de stomatoloigie.

MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, anunță finalizarea tranzacției de cumpărare a pachetului majoritar de 51% de acțiuni al grupului de companii Rózsakert Medical Center, din Ungaria.

Potrivit reprezentaților companiei din Ungaria, anual le trec pragul peste 40.000 de pacienți. Aceștia accesează o serie diversificată de servicii și investigații clinice și paraclinice de ambulator, dar și o gamă complexă de intervenții în regim de spitalizare de spitalizare de zi, vizând specialitățile oftalmologie, ginecologie, proctologie, dermatologie, chirurgie plastică ș.a..

Grupul de companii reunește o echipă de peste 250 de medici și asistenți medicali. Dezvoltarea a fost continuă, având un ritm foarte dinamic în ultimii ani și au reușit să mențină cele mai înalte standard atât din punct de vedere medical, cât și din punct de vedere tehnologic. La nivelul anului 2017, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 4,2 miloane de euro, potrivit conducerii RMC.

“Am încheiat prima tranzacția din Ungaria, iar strategia noastră în ceea ce privește extinderea în afara granițelor continuă. Intenționăm să accelerăm creșterea, astfel în următoarele luni ne dorim să ne extindem cu încă două unități medicale în Ungaria, în regim de greenfield, dar nu excludem nici posibilitatea unei noi achiziții”, a declarat Mihai Marcu, CEO și Președinte al MedLife Group.

Consultanții MedLife în tranzacția RMC au fost Schoenherr, echipa fiind coordonată de Zita Albert (Partner) și Heal Partners.

Acțiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzacționare pe piața reglementată la vedere administrată de Bursa de Valori București, Categoria Premium, având simbolul de tranzacționare ″M″.

Începând cu 2009, MedLife a deschis sau a achiziționat peste 83 de unități medicale. Echipa sa puternică si experimentată de management a fost capabilă să creeze si să gestioneze aceste oportunități de creștere, dobândind cunoștințe și experiență valoroase, care să îi permită găsirea celei mai bune căi pentru continuarea cu succes a extinderii.