Calatoria cu autocarul poate fi facuta pe distante lungi indiferent de varsta pasagerului. Europa este una dintre destinatiile cele mai populare pentru calatoriile cu autocarul, iar Germania este una dintre tarile cele mai vizitate. Exista transport persoane Germania asigurat de catre Viotur si David Trans direct la adresa.

Specialistii de la Viotur au alcatuit lista de mai jos ce contine pasii care ar trebui parcursi oricand se pleaca intr-un voiaj spre Germania cu autocarul.

Documentele necesare calatoriei nu trebuie sa lipseasca: cartea de identitate (trebuie sa se asigure ca nu a expirat sau ca nu expira pe parcursul calatoriei) si asigurarea pentru calatorie.

 

Banii necesari pentru diverse cheluieli reprezinta un detaliu foarte important. Pasagerul trebuie sa aiba o anumita suma de bani lichizi la el, si de asemenea cat mai marunti posibil. Pentru restul vacantei poate folosi cardul.

Bagajul se imparte in doua. Odata ce a aflat valoarea maxima a greutatii, valiza voluminoasa trebuie lasata in cala autocarului. Bagajul de mana, care poate fi luat in autocar, trebuie sa contina obiectele de valoare si lucruri esentiale pentru drum.

Medicamente de urgenta in cazul in care calatorul sufera de vreo afectiune sau de rau de masina.

Camera foto pentru imortalizarea peisajelor si momentelor care pot fi savurate de-a lungul drumului pana se ajunge la destinatie.

Telefonul mobil este absolut necesar, iar incarcatorul lui trebuie tinut la indemana pe toata perioada transportului. Pot fi descarcate aplicatii care sunt de ajutor pe perioada calatoriei: harta GPS pentru tarile care vor fi vizitate, ghiduri de calatorie pentru a fi siguri ca se vor bucura de atractiile locale si nu vor rata puncte de interes.

Hainele pe care le poarta pe timpul calatoriei trebuie sa fie confortabile, in general mult mai largi fata de cele purtate in general pentru a fi siguri a exista tot confortul pe durata calatoriei. Ar trebui avute si articole vestimentare care sa poata face fata unor situatii neprevazute ce pot aparea de-a lungul calatoriei: esarfe sau fular, sepci sau hanorace pentru cei care nu suporta aerul conditionat sau ventilatoare pentru cei carora aerul conditionat nu li se pare suficient.

 

Carti sau alte accesorii care pot ajuta la trecerea mai usoara a timpului

Apa si snacks-urile sunt esentiale de-a lungul calatoriei. Autocarul va face opriri periodic in locatii de unde calatorii isi pot cumpara aceste articole, dar este bine sa fiti prevazatori.

Calatoria cu autocarul pana in Germania dureaza in medie 2 zile. Exista autocare in care scaunele se pot da pe spate pentru un confort sporit. Ideal ar fi sa averti o perna pentru gat pe care sa o folositi atunci cand vreti sa dormiti. Un alt accesoriu util sunt dopurile pentru urechi, care va pot izola fonic pe durata calatoriei sau casti.