Doliu în lumea sportului!

Doliu în lumea sportului! Fostul jucător de hochei Nic Kerdiles a murit sâmbătă dimineață într-un accident de motocicletă, au anunțat autoritățile.

Departamentul de Poliție Metropolitană din Nashville a declarat că un motociclist de 29 de ani a murit după ce s-a ciocnit cu un SUV.

„Ancheta preliminară arată că Kerdiles își conducea motocicleta Indian spre vest pe Wheless Street când a trecut de semnul de oprire și a lovit partea șoferului BMW-ului”, a declarat departamentul într-o declarație furnizată pentru WSMV, afiliatul NBC News din Nashville.

Kerdiles a fost transportat de urgență la Vanderbilt University Medical Center, unde a fost declarat mort.

Șoferul BMW-ului a oprit, iar niciunul dintre cei doi automobiliști nu a dat semne de stare de ebrietate. Nu au fost anticipate acuzații, a precizat departamentul.

Nic Kerdiles
Nic Kerdiles

Anaheim Ducks i-au adus un omagiu

Kerdiles a fost recrutat în Liga Națională de Hochei în 2012 de către Anaheim Ducks. Echipa i-a adus un omagiu sâmbătă.

„Ne-a frânt inima vestea despre Nic Kerdiles, care a murit în această dimineață într-un accident de motocicletă. Un nativ din Irvine, Nic a devenit primul jucător din Orange County care a jucat pentru Ducks, în 2017. Gândurile noastre și cele mai profunde condoleanțe se îndreaptă către familia sa și cei dragi”, au spus ei într-o postare pe X, cunoscut anterior sub numele de Twitter.

Fosta logodnică i-a adus un omagiu lui Nic Kerdiles

Savannah Chrisley, fosta logodnică a fostului jucător NHL Nic Kerdiles, a făcut primele comentarii publice după tragica dispariție a acestuia.

Chrisley, care a apărut în reality show-ul de televiziune USA Network „Chrisley Knows Best”, i-a adus un omagiu fostului ei logodnic. Totuși, natura postării părea să sugereze că au fost din nou implicați romantic.

Ea a încărcat o fotografie cu cei doi ținându-se de mână și zâmbind în timp ce se plimbau pe o plajă a scris: „Cerul a câștigat astăzi cel mai frumos înger… Mi-e dor de tine și te iubesc…”.

În 2012, Anaheim Ducks l-a recrutat pe Kerdiles în turul al doilea, cu a 36-a selecție. El a urmat cursurile Universității din Wisconsin timp de două sezoane, acumulând 26 de goluri și 45 de pase decisive pentru 71 de puncte în 60 de meciuri universitare.

După aceste două sezoane, el a semnat un contract entry level pe trei ani cu Ducks în 2014. El a debutat pentru liga secundară afiliată AHL a lui Anaheim – Norfolk Admirals – în playoff-ul Calder Cup din 2014. El a continuat să joace pentru San Diego Gulls când au devenit noua filială a lui Ducks, scrie Daily Mail.