Shannen Doherty este binecunoscută publicului din România din serialul “Beverly Hills, 90210”, foarte popular şi în ţara noastră după Revoluţie. Actriţa, ajunsă acum la 50 de ani, interpreta în serial rolul Brenda Walsh.

Cancerul la sân a recidivat, însă vedeta nu a renunţat la luptă

La începutul anului trecut, fosta vedetă din “Beverly Hills, 90210” anunţa, cu ochii în lacrimi, că a recidivat cancerul la sân de care suferise în trecut.

Shannen Doherty s-a luptat cu această boală cumplită din 2015 şi până în 2017. Din păcate, doi ani mai târziu, medicii i-au dat o veste extrem de proastă: cancerul la sân s-a întors şi este deja în stadiul al patrulea.

Actriţa nu a renunţat însă la luptă, iar ultimele imagini cu ea, apărute în presa de peste Ocean, ne-o arată energică şi într-o formă bună, nicidecum slăbită, în timp ce se afla la o sesiune de shopping în Malibu, California.

Shannen Doherty este îmbrăcată într-o ţinută din blugi şi poartă masca de protecţi, cu toate că se află în exterior. Din fericire pentru fanii săi, actriţa pare departe de imaginea pe care o avem, în general, despre un bolnav în stadiul terminal, scrie okmagazine.ro.

Shannen Doherty s-a întors şi pe platourile de filmare

Actriţa a luat o pauză de pe platourile de filmare începând cu anul 2019, însă ea s-a întors acum şi la muncă, în ciuda bolii. Numele lui Doherty va fi pe afişul filmului “The Fortress”, aflat în prezent în post-producţie şi preconizat să apară în 2022, iar coleg în acest film îi este chiar celebrul Bruce Willis.

Anul trecut, în toamnă, Shannen Doherty recunoştea că nu s-a resemnat în faţa bolii şi că simte că mai are în faţă cel puţin 10-15 ani de trăit. Ea a explicat şi cum încearcă să lupte cu boala: un stil de viaţă sănătos, mult sport şi mâncare gătită în casă, pe care o împarte alături de prietenii săi.