Accident deosebit de grav în Ungaria, în apropiere de graniţa cu Serbia!

Accident cu 7 morţi în Ungaria! Maşina era plină de migranţi, relatează poliţiştii

Totul s-a pecrecut luni seara, în oraşul Morahalom. Bilanţul tragicului accident auto este de 7 persoane decedate şi alte 4 care au fost rănite.

Poliţia din Ungaria transmite că o maşină cu numere de înmatriculare sârbe care transporta migranţi s-a izbit de o casă, luni seară, notează agenţia Reuters. În maşină se aflau zece migranţi. Şapte dintre ei au murit în accident, iar trei au fost răniţi, la fel ca şi şoferul.

Sursa: Police.hu

Poliţia a încercat să oprească respectivul autovehicul pentru un control de rutină, însă şoferul a refuzat să oprească la controlul oamenilor legii şi a încercat să fugă. Teribilul accident a avut loc în oraşul Morahalom, situat în apropiere de frontiera cu Serbia.

După impactul puternic cu o clădire, maşina s-a oprit la circa 20 de metri de locul accidentului. Partea din spate a monovolumului a fost complet distrusă, iar părţi din autovehicul s-a împrăştiat pe tot drumul, se precizează pe site-ul Police.hu.

O bucată mare din peretele magazinului de care s-a lovit iniţial autoturismul s-a prăbuşit în urma impactului.

Două dosare penale deschise de oamenii legii pe numele şoferului

Poliţia din Ungaria a mai precizat că şoferul autovehiculului implicat în tragicul accident a fost reţinut. În plus, împotriva sa vor fi deschise dosare penale pentru trafic de persoane şi pentru producerea unui accident soldat cu victime, spun oamenii legii.

În luna noiembrie a acestui an, poliţia din Ungaria a oprit în zona oraşului Dunafoldvar un camion românesc în care erau ascunşi 97 de migranţi ilegali.

Anterior, cu câteva ore înainte, doi bărbaţi au murit şi alţi zece au fost răniţi, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat, în localitatea Iecea Mică din judeţul Timiş. Toate persoanele erau migranţi, toţi de naţionalitate siriană, notează România TV.