Suferința prin care a trecut Marcela Fota în ultimii ani

De trei ani de zile, artista de muzică populară Marcela Fota este văduvă. Soțul ei a murit subit din cauza unui infarct, lăsând în urma sa o femeie frumoasă și un copil minunat.

De atunci, viața ei a fost plină de evenimente triste. La puțin timp după ce a murit soțul ei, vedeta a fost nevoită să își îngroape și propriul tată, iar în urmă cu câteva zile s-a stins din viață și soacra ei.

Marcela Fota a suferit mult pentru că a fost apropiată de soacra ei și au avut o relație bună, chiar și după ce a devenit văduvă.

Din fericire, artista de muzică populară a reușit să treacă peste aceste momente triste din viață ei datorită fiului ei. Ca orice mamă, Marcela Fota vrea ca fiul ei să știe că are o mamă puternică.

„Întâmplarea cu tatăl băiatului meu ne-a anesteziat oarecum pentru următoarele întâmplări. Nevoia te obligă să te ridici pentru că conștientizezi că dacă te lași doborât, nu rezolvi absolut nimic.

În varianta în care mai și conștientizezi, în cazul meu, că ești responsabil pentru o viață, iar el, singura lui ghidare pe pământul acesta ești tu, atunci chiar nu ai alternativă decât să te ridici și să mergi înainte”, a declarat ea, potrivit impact.ro.

Marcela Fota are un nou partener de viață?

Deși nu a spus, până acum, dacă are un nou partener de viață, artista de muzică populară a dat de înțeles că iubește din nou. Potrivit sursei citate anterior, norocosul bărbat ar fi un tânăr afacerist din Craiova, județul Dolj, cu care ar avea o relație amoroasă de doi ani de zile.

„Nu vreau să fiu nefericită, nu am voie să fiu nefericită. Am o minunăție de copil și sunt cel mai norocos om de pe Pământ. Știu că Dumnezeu nu îți dă niciodată mai puțin decât poți duce și mai știu că ești obligat să faci față oricărei încercări la care ești supus de către viață.

Iar eu sunt un om foarte ancorat la tot ce se întâmplă, sunt cu picioarele pe Pământ și consider că trebuie să iau fiecare lucru așa cum vine. Merg foarte mult pe principiul ‘Nu este bine să îți faci planuri pentru că Dumnezeu le are deja făcute pentru tine’”, a explicat vedeta.