În noaptea de duminică spre luni, în comuna Ripiceni, a avut loc un accident rutier în urma căruia trei tineri şi-au pierdut viaţa. Aceștia aveau vârsta cuprinsă între 21, 22 şi 24 de ani. Din fericire, al patrulea pasager a reușit să scape cu viață. Autoritățile l-au dus la timp la cel mai apropiat spital.

Unde a avut loc teribilul accident?

Mașina, în care se aflau tinerii, s-a răsturnat pe un câmp, într-un lan de porumb în zona comunei Ripiceni, județul Botoșani. Deși autoritățile au ajuns la timp, trei dintre pasageri au murit pe loc. Din fericire, o persoană a scăpat cu viață și a fost dusă de urgență la spital. Momentan nu se cunosc cauzele teribilului accident. Poliția speră ca tânărul supraviețuitor să poată oferi toate detaliile necesare pentru a putea afla cine vinovatul.

Cine a scăpat cu viață din accident?

În mașină se aflau patru persoane, trei au decedat pe loc din cauza impactului puternic. Cu toate acestea, a patra persoană a reușit să scape cu viață ca prin minune. Este vorba despre un tânăr cu vârsta de 24 de ani. Acesta a scăpat din accident doar cu o fractură de antebraţ. A fost transportat la spital de către echipajul SMURD din cadrul Gărzii de Intervenţie Săveni.

„Autoturismul în care se aflau cei patru s-a răsturnat pe un câmp, într-un lan de porumb. Cei trei tineri decedaţi au fost găsiţi pe câmp. Al patrulea pasager era în maşină. La locul intervenţiei au ajuns şi două echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, dar nu s-a mai putut face nimic pentru cei trei.”, a afirmat Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Dorina Lupu.

Întrucât există un singur supraviețuitor, acesta urmează să fie interogat de poliție pentru a putea stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. Desigur, acest demers va fi realizat abia după ce tânărul rănit va ieși din starea de șoc. Totodată, acesta va putea ajuta forțele de ordin pentru a identifica decedații și a le contacta familiile.