Doliu uriaș în România. Un cunoscut fotbalist a fost răpus de COVID. Avea doar 38 de ani. Este vorba de Florinel Ursu, fostul jucător al echipei FC Botoșani. Acesta a murit la doar 38 de ani după ce a suferit mai multe complicații din cauza coronavirusului.

Fotbalistul era stabilit în Spania și ar fi avut probleme de sănătate, iar medicii nu l-au putut salva. Anunțul a fost făcut chiar de clubul unde acesta a evoluat.

„Fostul atacant al FC Botoșani, Florinel Ursu, în vârstă de 38 de ani a pierdut lupta cu viața! Infectat cu virusul Covid-19 Florinel a intrat în stop cardio respirator și nu a mai putut fi salvat! Dumnezeu să-l ierte!”, a anunțat clubul de fotbal.

La aflarea anunțului, internauții au fost șocați de vestea tristă. „Nu se poate asa ceva …Dumnezeu sa te ierte prieten bun si sincere condoleante familiei”, a scris un apropiat al fotbalistului. Un internaut a concluzionat: „La 38 de ani, fost sportiv… Dumnezeu să-l ierte!”.

Durere imensă pentru Gheorghe Hagi

O veste tristă a venit și pentru Gheorghe Hagi. Renumitul sportiv dar și FC Viitorul sunt în doliu. O cunoscută personalitate s-a stins din viață după o lungă activitate. Este vorba despre profesorului Stere Dămășaru, cel responsabil cu activitatea de învățământ a cluburilor sportive. Anunțul a fost făcut chiar de clubul FC Viitorul, patronat de Gheorghe Hagi.

Reprezentanții clubului au anunțat decesul profesorului Stere Dămășaru, responsabilul cu activitatea de învățământ, încă de la înființarea cluburilor. Totodată, aceștia au transmis și condoleanțe familiei.

„Odihnește-te în pace, nea Stelică!

Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi” și FC Viitorul Constanța deplâng trecerea în neființă a profesorului Stere Dămășaru, responsabilul cu activitatea de învățământ la cluburile noastre încă de la înființare.

Condoleanțe familiei îndoliate!”, au precizat reprezentanții clubului FC Viitorul.

În toată cariera sa, Stere Dămășaru a antrenat, cu rezultate deosebite deosebite, mai multe echipe din județul Constanța, dar a fost și selecționer al echipei naționale de fotbal pe plajă și antrenor al echuipei constănțene de fotbal în sală.