Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au anunțat că o femeie a fost găsită moartă, sâmbătă, într-o locuinţă din Sectorul 4 din Bucureşti. Poliţiştii şi procurorii fac cercetări pentru a stabili în ce condiţii s-a produs decesul.

Din primele informații, este vorba despre o femeie, o chiriașă, care a fost găsită, de către proprietar, într-un sac de plastic.

O femeie a fost găsită decedadă în Capitală

”La data de 3 iunie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 16 au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuinţă, din Sectorul 4, se află o persoană decedată. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, precum şi un echipaj medical care a constat decesul persoanei”, a transmis Poliţia Capitalei.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri, pentru a fi stabilite cauze şi condiţiilor în care s-a produs decesul femeii. Trupul neînsufleţit al victimei a fost transportat la Institutul Național pentru Medicină Legală (INML) în vederea efectuării autopsiei.

Noi informații privind crimele de la Caracal

Procurorii au oferit mai multe detalii din dosarul crimelor de la Caracal, după ce Gheorghe Dincă a fost condamnat marți la 30 de ani de închisoare pentru omor calificat și trafic de persoane.

Potrivit informațiilor transmise de Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), Luiza Melencu aștepta „la ocazie” în Caracal, în locul numit „a Văduvei”. Acest lucru se întâmpla în ziua de 14 aprilie 2019, în jurul orei 11:30.

Mai apoi, o mașină a oprit și s-a oferit să o ia, iar tânăra de 18 ani, fără să știe ce avea să urmeze, a urcat pe locul din spate dreapta.

„Pentru a-i întări victimei convingerea cu privire la realitatea celor susținute, inculpatul s-a deplasat cu aceasta până la intrarea în comuna Dioști unde a oprit și, utilizând violența fizică și verbală, a imobilizat victima, legând-o cu cureaua de la pantalonii săi, de centura de siguranță a banchetei din spate”, a transmis DIICOT într-un comunicat.

Conform procurorilor, tânăra a strigat în zadar după ajutor din mașina în care era ținută captivă. Gheorghe Dincă i-a luat și telefonul, pe care, spun anchetatorii, l-a aruncat din mers, pe geamul mașinii.