Pe sistemul alternativ de tranzacţionare al BVB sunt disponibile investitorilor români titlurile a 10 companii americane aduse de Tradeville: Microsoft, Google, McDonald’s, JPMorgan Chase & Co., Merck & Co., Apple, Intel, Coca-Cola, Visa şi Bank of America.

De asemenea, investitorii mai pot tranzacţiona şi alte nouă companii europene care au ca market maker Tradeville: Adidas, Deutsche Telekom, E.On, Christian Dior, Danone, Heineken, L’Oreal, Bayer si SAP.

Tradeville, lider de piaţă în online trading, a fost prima companie din România care a dezvoltat o platformă de tranzacţionare online, ceea ce a consacrat-o ca fiind singurul intermediar care, în ultimii zece ani, şi-a menţinut poziţia de lider în clasamentul Sibex şi locul în top zece al intermediarilor de retail de la Bursa de Valori Bucureşti (BVB).

Lider în aplicarea inovaţiilor tehnologice pe piaţa de capital, Tradeville oferă aplicaţii online simple pentru investitorii la început de drum, dar şi aplicaţii online şi desktop avansate şi customizabile pentru traderii activi. Clienţii Tradeville au posibilitatea de a alege instrumentele care li se potrivesc: acţiuni, obligaţiuni, contracte futures, options sau CFDs pe marile pieţe internaţionale.