Soarta SC Tractorul SA Brasov a fost decisa joi, in urma unei sedinte de negocieri intre Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului si cei doi ofertanti, MAHINDRA &MAHINDRA Ltd – India si S.C. MYO-O S.A. Bucuresti. Potrivit unui comunicat al AVAS, cea mai buna oferta a apartinut companiei indiene MAHINDRA&MAHINDRA.


Ca urmare, MAHINDRA&MAHINDRA a fost selectata pentru inceperea negocierilor in vederea incheierii contractului de vanzare-cumparare de actiuni.


Pana la 8 iulie 2005, data limita pentru depunerea ofertelor de cumparare pentru achizitionarea S.C. TRACTORUL UTB S.A. Brasov, fusesera inregistrate doar aceste doua oferte, din partea MAHINDRA&MAHINDRA Ltd – India si S.C. MYO-O S.A. Bucuresti.



La capatul analizei ofertelor, Comisia de negociere stabilita pentru privatizarea S.C. TRACTORUL UTB S.A. Brasov a hotarat ca ambii investitori interesati indeplinesc criteriile de precalificare, pe cele de participare prevazute de anuntul de vanzare – cumparare de actiuni, de legislatia in vigoare si a admis participarea lor la negocieri.



Sursa: Capital, 16 septembrie 2005