Care este cifra de afaceri prognozată pentru anul 2020 și care este profitul așteptat pentru finalul anului? Iată ce au răspuns reprezentanții Toyota.

,,Cifra de afaceri prognozată pentru anul 2020 va fi în jur de 1.6 mld RON, similară cu cea înregistrată in anul financiar precedent.

Profitul net va fi similar cu cel din anul financiar 2019, în jurul sumei de 34 mil. RON.”

Ce buget de investiții a avut Toyota alocat pentru anii 2020-2021 și care au fost invesițiile principale pe care compania le-a făcut?

,,Bugetul de investitii este 3.7 mil RON in anul financiar 2020, respectiv 4.1 mil. RON in FY 2021, peste 50% din bugetul de investitii din 2020 a fiind alocat pentru digitalizarea companiei.” a declarat conducerea Toyota pentru revista Capital.

Pirvind situația actuală, Toyota precum și restul companiilor s-au înfruntat anul acesta cu provocări, pe care conform declarațiilor oferite revistei Capital, le-au depășit cu succes, adaptând compania la situația de criză ,,Cea mai importantă provocare a constituit-o perioada stării de urgență,

când a trebuit să găsim soluții pentru derularea activității in condiții de siguranță, astfel încât clienții noștri să aibă acces la serviciile și produsele noastre.

Prioritatea a fost asigurarea continuității afacerii in condiții de maximă siguranță pentru angajati si clienți. Odată depășit acest moment, întreaga echipa s-a dedicat adaptării serviciilor oferite la noile condiții de piață.

Ediția ,,Top 300 Companii” a revistei Capital cuprinde informații cu caracter economic a celor mai mari companii din țară. Caută ACUM revista Capital Top 300 Companii la punctele de difuzare a presei și online pe www.agoramag.ro