De la mişcările sale epice de investiţii datând din anii `60 până la mişcările sale de dans pe care le-a dezvăluit în timpul reprezentaţiei pe care a dat-o în aprilie, îmbrăcat ca vânzător de ziare la Clubul Presei din Omaha, faimosul investitor a ajuns pe primele pagini ale ziarelor lumii în ultimele decade într-un fel sau altul.
Buffett a ajuns chiar subiectul principal al discursului politic de la Washington. În ciuda averii sale colosale, Buffett s-a împotrivit sistemului de taxare american care îi permite să îşi plătească taxele la o rată mai redusă decât secretara sa. Decizia sa a cântărit atât de mult încât preşedintele Obama şi-a numit ultima propunere de creştere a taxelor pentru milionari „Regula Buffett“.

Aveţi mai jos un infografic impresionant realizat de Trustable Gold ce cuprinde date interesante şi cifre despre viaţa şi averea Oracolului din Omaha:

<a title="Warren Buffett Infographic" href="https://www.trustablegold.com/warren-buffett-infographic/"><img src="https://www.trustablegold.com/infographics/warren-buffett-infographic.jpg" alt="Warren Buffett Infographic" width="650" border="0" /></a><a href="https://www.trustablegold.com">Trustable Gold</a>