Mihai Tudose a comentat dur poziția unor lideri PSD care atunci când Liviu Dragnea era în fruntea PSD erau cu el până la capăt pentru ca în momentul în care a fost a fost condamnat să-l trădeze și să poziționeze în tabăra adversă.

”Era un singur păpușar. Păpușarul a plecat. Dintre toate firele, are și ea un fir, i se pare că are telecomandă. Domnul Fifor a zis că e cu Dragnea până la capăt, a şi jurat că nu l-a trădat, dar văd că nu s-a dus cu el. Acum e cu Dăncilă până la capăt. Eu vă aduc două hârtii semnate de Fifor. Una trimisă mie, alta trimisă lui Șimon. Mie îmi spunea ceva, despre șantierul naval de la Constanța, lui Șimon altceva.

Nu zicea Rovana Plumb că se duce la el? Acum spune că e foarte ocupată, că are alte treburi. S-au lepădat toți. Și-au schimbat toți tricourile cu Dragnea și și-au făcut fețe de perne cu Dăncilă, dorm cu ea. Mai rămâne ONU, UNICEF și la palatul pionierilor (n.r. să candideze Dăncilă la președinția României). E o glumă proastă, nu putem glumi cu așa ceva.”, a afirmat Mihai Tudose la Realitatea TV.

El a spus ironic, că dacă mâine vine în fruntea PSD, Denise Rifai, sunt cu Denise Rifai până la capăt.

„Știți, eu îmi doream o chestie masochistă, cumva: acum o săptămână a fost nu ștu ce decizie a Curții Constituționale care îl privea pe Dragnea. M-am gândit, băi poate dau ăștia o decizie să-l scoată pe Dragnea din pușcărie. Să vină ăsta în Kiseleff să se uite în ochii lor (….) Au niște caractere, ceva de speriat. Sunt de studiu medical. Ies din toate tiparele,” a conchis Tudose.