Persoanele nevaccinate au interzis! Au anunțat azi, 18 decembrie

Ultimul protest de acest fel a avut loc într-un avion de la RyanAir – un pasager care nu crede în vaccinuri le-a strigat celorlalți din avion că pandemia este, de fapt, o ”plandemie” și că oamenii sunt mințiți cu privire la ceea ce se întâmplă.

„Am dreptul, şi eu şi toată lumea din avion, să nu mă testez. Cine credeţi că sunteţi? Am un drept constituţional să nu mă testez. Sunteţi forţaţi să faceţi totul. Vaccinaţi-vă, faceţi asta, faceţi aia. E o formă de control, e o agendă nouă”, a strigat el în avion, înainte să spună că vaccinurile ucid.

„Credeţi că mint? Cercetaţi, verificaţi. Este o plandemie. Câţi fotbalişti au fost ucişi de virus? Câţi atleţi profesionişti? Câţi copii? Vrea cineva să injecteze otravă în copii? Sunteţi minţiţi”, a mai spus bărbatul, înainte să fie luat de forţele de ordine.

Directorul Ryan Air a reacționat imediat

După cele întâmplate, directorul Ryan Air, Michael O’Leary, a venit cu un mesaj dur referitor la cei care nu vor să se vaccineze. Cu toate că nu este un adept al vaccinării obligatorii, el spune că cei care nu se vaccinează ar trebui să nu aibă voie în mai multe locuri precum spitale, avioane și transportul în comun.

„Dacă nu eşti vaccinat, nu ar trebui să fii primit la spital, nu ar trebui să ţi se permită să zbori, nu ar trebui să intri la metrou şi nu ar trebui să ai voie nici la supermarket, nici la farmacie. Poţi sta acasă şi poţi da comandă de mâncare, de medicamente, de orice. Dar nu ar trebui să poţi merge la muncă sau cu transportul în comun fără un certificat de vaccinare”, a declarat acesta potrivit Daily Mail.

Pierderi de milioane de euro în 2021

Presa internațională mai scrie că Ryan Air a înregistrat pierderi uriașe din cauza pandemiei. Directorul general spune că a pierdut, în luna decembrie, un milion de pasageri din cauza tulpinii Omicron.

De asemenea, compania se aștepta să transporte între 90 şi 100 de milioane de pasageri în exerciţiul financiar care se va încheia la 31 martie 2022, în creştere faţă de estimările anterioare cuprinse între 80 şi 100 milioane de pasageri.

În exercițiul financiar încheiat anterior, compania a transportat 27,5 milioane de pasageri, în scădere semnificativă faţă de vârful de 149 milioane de pasageri înregistrat în exerciţiul anterior.