Cu o tradiţie medicală de 145 de ani, spitalul dispune de 145 de paturi, bloc operator cu 4 săli de operaţie, servicii de imagistică avansată, fizioterapie şi recuperare medicală la cele mai înalte standarde internaţionale.

“În cadrul WPK, pacienţii beneficiază de expertiza a peste 100 dintre cei mai renumiţi medici vienezi, cu o experienţă considerabilă şi o profundă responsabilitate faţă de pacient. Spitalul nostru aplică cele mai bune practici din sistemul medical austriac şi respectă cele mai înalte protocoale de îngrijire, care asigură un control strict al infecţiilor intraspitaliceşti“, a declarat Prim. Dr. Walter EBM, CEO Wiener Privatklinik (WPK).

În ceea ce privește serviciile medicale de oncologie, datorită diversității de tratamente oferite, aceasta reprezintă cea doua cea mai solicitată competență medicală de către pacienții români care vin să se trateze la WPK. Pe lângă tratamentele clasice precum chimioterapia, chirurgia oncologică şi radioterapia, WPK este printre puținele spitale din Europa care asigură pacienților săi imuno-oncolagia – cel mai inovator tratament în domeniu – bazat pe stimularea sistemului imunitar al pacientului, astfel încât acesta să atace tumorile canceroase.

În cadrul campusului medical WPK pacienţii au de asemenea posibilitatea testării riscului de cancer prin analiză genomică, un test prin care se înregistrează modificările celulelor şi mutaţiile genetice, aflate în strânsă legătură cu apariţia cancerului. Aceste teste permit aplicarea ţintită a măsurilor preventive şi fac posibilă îmbunătăţirea terapiei printr-o clasificare exactă a tipurilor de cancer.

Spitalul dispune de 145 de paturi, bloc operator cu 4 săli de operaţie, servicii de imagistică avansată, fizioterapie şi recuperare medicală la cele mai înalte standarde internaţionale. Echipa de medici este formată din peste 100 dintre cei mai buni specialişti din Viena, recunoscuţi la nivel european, iar întregul personal de îngrijire al WPK este certificat la nivel internaţional, în concordanţă cu normele oficiale ISO 9001:2015. Anual se realizează un control de audit ce implică o verificare foarte detaliată a calităţii proceselor de îngrijire a pacienţilor. Spitalul asigura pacienţilor tot confortul unui hotel de lux: camerele single sau double utilate cu telefon privat, acces la internet şi fax, minibar, radio, şi TV cu satelit, seif şi aer condiţionat, terasă mare, grădina, cafenea şi magazin.