Trăim din toate punctele de vedere o epocă în care finanțele descentralizate par din ce în ce mai mult soluția de investiții, economii și tranzacții pentru toată lumea care-și dorește independență financiară, securitate și eliminarea birocrației și a timpilor lungi de așteptare. Chiar și în România s-a ajuns în 2022 ca 4 din 10 români să dețină criptomonede, iar instituțiile publice vor să facă digitalizarea documentelor publice ale cetățenilor pe un sistem securizat de blockchain.

Cu acest lucru ne bucură să știm că urmează lansarea oficială CyCOIN, în Dubai pe 14-15 Septembrie, una dintre cele mai tari soluții integrate de blockchain, axată mai mult decât oricare alta pe securitate, inteligență artificială și o rețea întreagă de proiecte blockchain inovatoare care vor ridica rapid numărul de tranzacții și valoarea monedei.

DE CE CYCOIN ȘI NU ALTE SISTEME BLOCKCHAIN?

CyCOIN este mai mult decât o monedă, este o rețea blockchain care procesează tranzacțiile de 100 de ori mai rapid decât Ethereum și de 6000 de ori mai rapid decât Bitcoin. De asemenea, comisioanele lor pe tranzacții sunt de 666 de ori mai mici decât la Ethereum și de 30 de ori mai mici decât la Bitcoin. 

CyCOIN funcționează pe propriul său sistem de blockchain axat pe inteligență artificială care trece peste neajunsurile tipice rețelelor convenționale de crypto și blockchain. Platformele axate pe machine learning te ajută să ai niște proceduri care să prevadă mai ușor potențialele probleme. Blockchain-ul asistat de A.I. al CyCOIN reduce drastic timpul asociat minării și procesării informațiilor criptate prin verificarea mai multor tranzacții simultan. 

Asta ajută la reducerea semnificativă a timpului de procesare și a energiei consumate în cazul în care rețeaua intră în protecție datorită unor manipulări externe, dar și ajută să ruleze sistemele cu mai multe operațiuni deodată.

E bine de știut și că CyCOIN e gândit să avantajeze primii investitori care-l vor adopta. Până acum ei nu au permis nimănui să mineze sau să facă minting de monede noi și asigură că nimeni, nici măcar fondatorii CyCOIN nu pot să facă minting de monede noi pe viitor. Asta ca să le protejeze interesele celor care vor adopta moneda în primul val și să garanteze că se vor bucura din plin de creșterea CyCOIN fără riscurile prezentate de mining sau minting.

CÂT DE SIGUR ESTE?

Tehnologia blockchain a CyCOIN este mai sigură decât altele, pentru că folosește un algoritm PoA (Proof of Authority), prin care fiecare tranzacție și block vor fi validate înainte de conturi specializate numite „validatori”.

Pentru că validatorii autorizați se bucură de o anumită vizibilitate în rețea, toată lumea le poate urmări acțiunile și să se asigure prin această transparență că nu sunt șanse de fraudare. Reputația lor digitală este la fel de importantă precum cea reală, rămâne tot ce fac scris în blockchain.

CEA MAI MARE REȚEA DE PROIECTE CONSTRUITE ÎN JURUL UNEI CRIPTOMONEDE

Pe lângă toate astea, CyCOIN nu e gândit doar ca o monedă aruncată în lumea de business, ci o să fie însoțită de 18 proiecte care o folosesc exclusiv pentru tranzacții, la care lucrează o echipă de peste 100 de programatori. Fiecare proiect este la rândul lui unul inovator care va aduce schimbări în diverse sectoare financiare și industriale, în timp ce susține și se susține prin utilizarea CyCOIN.

 1. CySwap va fi o entitate publică care va funcționa ca o piață de schimb de tipul crypto trading protocol. E sigură, rapidă și convenabilă pentru oricine ar vrea să-și diversfice portofoliile de business și va aduce lichidități în rețea, ca să ajute la susținerea CyCOIN.
 1. CyExplorer e o platformă care va scana, indexa și lista toate tokenurile create pe blockchainul CyCOIN. Practic îți oferă o platformă prin care să accesezi tot ce ai nevoie legat de investiția ta, pe care poți să-ți începi o afacere. Simultan o să crească valoarea CyCOIN prin sporirea tranzacțiilor.
 1. CyCOIN Exchange va folosi inteligența artificială din spatele CyCOIN pentru a garanta una dintre cele mai sigure piețe de schimb de pe piață, care va evita problemele specifice altor rețele similare precum congestionarea rețelei, lipsa de siguranță sau de transparență și scalabilitatea. Pentru că se folosește de un protocol PoA (Proof of Authority), se va merge pe un timp fix de propagare a blockului pe rețeaua CyCoin, astfel tranzacțiile dintr-un portofel electronic în altul vor fi foarte rapide. Și când te gândești că pe exchange vei putea găsi peste 6000 de tipuri de cryptomonede din jurul lumii și că are și cea mai mică rată de comisioane e destul de clar că va fi revoluționar pe piața de schimb.
 1. CyPay e un serviciu de transfer de bani construit pe rețeaua CyCOIN care-ți va permite să trimiți bani rapid către rude și prieteni cu costuri mai mici decât rețelele tipice de transfer de bani. CyPay va avea tranzacții instantanee, față de 1- 4 zile cât durează la servicii similare. Garantează anonimitatea și elimină limitele pe numărul de tranzacții. De asemenea rămâne la un comision mai mic de 1%, față de serviciile de transfer financiar care-ți cer și sumă fixă, și 5% din valoarea transferată.
 1. CyChat e o aplicație globală de chat prin care toate interacțiunile, mesajele și fișierele tale vor fi criptate și descentralizate înainte să fie trimise la alt utilizator. Practic se va folosi de siguranța sporită a rețelei CyCOIN pentru a garanta că nu-ți spionează nimeni mesajele, ceea ce e mai mult decât util într-o epocă în care și cele mai sigure rețele de chat precum Telegram și Signal nu mai par atât de infailibile. Și îți garantează că orice discuție o să fie una privată, fie că e vorba de un mesaj între doi indivizi sau un chat de grup.
 1. CyBusiness o să fie o rețea de socializare, dar și o platformă de știri în timp real, în care deținătorii și susținătorii CyCOIN beneficiază de cele mai avansate setări. E un loc în care vei găsi oportunități de business, acces la cele mai profitabile investiții din jurul lumii și multe altele. În timp platforma va evolua până la investiții în hoteluri, localuri și magazine dedicate deținătorilor de CyCOIN și altor entități de business care vor să ajungă numărul 1 în lume. Practic un mix de servicii care-ți va aduce oportunitățile la ușă.
 1. CyFashion e un brand axat pe textile delicate, antialergice, care e destinat purtării în viața de zi cu zi. Față de alte branduri de fashion, el vine cu propria sa rețea de socializare cu un sistem de NFT integrat, în care vor fi angrenate colecții de modă de la branduri de lux. Pentru că e construit tot pe blockchainul CyCOIN îți va garanta o vizualizare rapidă a colecțiilor, dar și o claritate mai mare a distribuției hainelor optimizată de inteligență artificială.
 1. CyDubai o platformă de informații, dar și investiții imobiliare în Dubai construită pe rețeaua CyCOIN. Va începe construcția a 6 turnuri Crypto în Dubai, bazate pe smart home și inteligență artificială.
 1. CyCOIN Gold Market este gândit pentru epoca actuală în care inflația ne mănâncă valorea banilor din cont dacă nu îi investim. E un proiect care-ți garantează transfer ușor din CyCOIN în monede de aur sau alte produse de lux din acest metal, de la ceasuri la inele. 
 1. CyCOIN Marketplace este o platformă de unde vei putea cumpăra aproape orice, de la telefoane la laptopuri, mașini și yachturi. Și pentru că e o rețea preocupată în primul rând de securitate, toate listările vor fi verificate cu rigurozitate de companii prestigioase axate pe politici de KYC (know your consumer) si AML (anti-money laundering).
 1. CyRabian este un brand de parfumuri, fashion și bijuterii din Dubai care va accepta plăți doar în CyCOIN. E unul din brandurile de lux ale viitorului în care oamenii pot investi ca să obțină profit prin sistemul de blockchain.
 1. CyDrogen este prima băutură din lume care conține aur monoatomic și care este tranzacționată prin monede virtuale. Ea se axează pe beneficiile medicale ale aurului monoatomic care duce la reducerea stresului, întinerire și o mai bună funcționare a creierului. El va fi promovat prin influnceri VIP și va duce la creșterea numărului de tranzacții prin blockchainul CyCOIN.
 1. CySmoke este prima „țigară” electronică care nu are niciun impact negativ asupra sănătății și nu produce fum sau substanțe toxice în aer. Nu va afecta nici sănătatea celor din jurul tău. Device-ul se bazează pe o formulă de ierburi chinezești. 
 1. CyPhone este primul smartphone conceput pe tehnologia de blockchain cu aplicații de crypto integrate. De asemenea vine cu un hardware și inteligență artificială care garantează securitatea apelurilor și rupe monopolul providerilor de date actuali asupra informațiilor tale.
 1. CyNavigator e un navigator auto care te susține cu siguranța blockchainului CyCOIN în spate la toate rutele tale, doar tu ai destinația și orice porovovari de pe drum sunt notate in Blockchain in timp real. Ca un plus îți recomandă și locurile cele mai bune unde poți plăti cu criptomoneda ta favorită.
 1. Medicinaverse folosește cea mai nouă tehnologie de inteligență artificială și blockchain, dar și de realitate virtuală și augmentată pentru a ajuta oamenii să-și depisteze problemele de sănătate și să-și găsească tratamente potrivite.
 1. CyCOIN PR e o echipă specializată pe marketing de blockchain care se adaptează la schimbările din ce în ce mai rapide din domeniu și promovează proiecte din sfera finanțelor descentralizate, NFT sau crypto. Echipa deja are opt ani de experiență și peste 6000 de campanii realizate.
 1. CyCOIN Academy oferă cursuri și certificări ca să înveți tot ce ai nevoie despre blockchain și investițile în piața de crypto prin cursuri de 40 de ore în limba engleză care-ți oferă toate resursele de care ai nevoie.

CARE-I OFERTA?

Lansarea oficiala este pe 14-15 Septembrie unde va avea loc evenimentul Metavsummit by Cycoin,  la Address Boulevard, una din cele mai exclusiviste locatii din Dubai, unde intreaga echipa din India si Singapore va fi prezenta.  Pentru inscrierea la eveniment cat si pentru private sale puteti scrie pe Office@cycoin.com sau pe www.cycoin.com 

Dacă investești în CyCOIN acum, în faza de prelaunch, poți cumpăra unul cu 6,66$ în condițiile în care listarea pe exchange va fi cu un pret mult mai mare iar  ținta de valoare estimată pentru el după doi ani este de 600$. De asemenea, vor iniția scheme prin care cei care aduc utilizatori noi în rețeaua CyCOIN vor primi și ei tokenuri. Plus aidrops, bounty și alte campanii cool prin care poți deveni unul din primii utilizatori ai criptomonedei care are toate șansele să devină cea mai populară din lume în 2030. 

Sunt 66 de milioane în total, dar în prima fază se vor vinde doar 3 milioane, deci e bine să fii early adopter dacă vrei să prinzi acest tren către viitor înainte să plece din stație.

Pentru mai multe informații urmărește whitepaper-ul lor și intră pe site-ul lor să vezi cum arată criptomoneda care va fi cea mai populară din lume în 2030.