În prezent, investitorii trebuie să aloce timp unor analize foarte detaliate, astfel încât să reușească să descopere acele proiecte care pot înregistra creșteri cu adevărat impresionante, chiar dacă nu la nivelul Bitcoin.

În cazul multor proiecte crypto, creșterile sunt generate de speculațiile din jurul acestor monede digitale, iar cheia pentru a genera profit se referă la momentul în care un investitor se alătură proiectului. De cele mai multe ori, cel mai bun moment pentru a te alătura unui proiect este reprezentat de campania de prevânzare, când prețurile sunt reduse, iar momentul în care trebuie să vinzi coincide cu momentul lansării proiectului pe bursele de schimb, când prețul înregistrează o creștere față de cel practicat în prevânzare.

În acest articol, ne vom concentra pe acele criptomonede care se află abia în stadiile incipiente și care pot genera profit investitorilor odată listate pe bursele de schimb. De asemenea, criptomonedele alese vin la pachet și cu anumite cazuri de utilizare, care, în timp, s-au dovedit a fi cheia pentru o creștere a prețului.

Slothana: Criptomonedă care a strâns fonduri de peste 500.000 de dolari în doar câteva ore

Slothana reprezintă o nouă monedă meme construită pe blockchainul Solana, care a reușit să atragă rapid atenția investitorilor interesați în astfel de investiții cu risc ridicat. Astfel, în doar câteva ore de la lansare, această criptomonedă a strâns peste 500.000 de dolari și aspiră să devină următorul token de top în cadrul ecosistemului monedelor meme.

Inspirată de succesul înregistrat de proiectul Sloth, cunoscut și sub numele de SLERF, Slothana se folosește de o grafică inspirată de un leneș care lucrează la birou și care își dorește să scape de rutina specifică joburilor de la 9 la 17. Strategia de marketing a proiectului Slothana se concentrează pe construirea unei comunități solide în jurul monedei.

Echipa fondatoare a proiectului încurajează investitorii să distribuie conținut legat de Slothana pe rețelele de socializare pentru a crește vizibilitatea monedei. Această abordare orientată către comunitate s-a dovedit a fi un factor esențial pentru succesul și popularitatea monedelor meme.

În loc să opteze pentru o prevânzare tradițională, care vine cu mai multe etape de creștere a prețului, SLOTH a ales o abordare mai simplă. Investitorii trebuie să trimită criptomonede SOL în portofelul proiectului (EnSawje2vQSQKtGbPYdXEuYKm2sHgeLKJTqCmrDErKEA). Odată ce aceste fonduri ajung la destinație, tokenurile SLOTH sunt distribuite prin intermediul unui airdrop către portofelele investitorilor.

Cei interesați pot urmări proiectul Slothana pe X (fostul Twitter) pentru a fi la curent cu cele mai recente noutăți privind listările criptomonedei și alte actualizări.

Cumpără Slothana

5thScape: Proiect crypto care pune accentul pe evoluția tehnologiei VR

Industria AR și VR este estimată la o valoare de peste 60 de miliarde de dolari în prezent. În acest peisaj, 5thScape se distinge ca una dintre cele mai revoluționare platforme, având în vedere scopul său de a aduce distracția oferită de jocurile VR mai aproape de investitori.

Transparența reprezintă unul dintre aspectele cheie ale 5thScape. Echipa din spatele proiectului a ales să se prezinte în mod deschis, oferind link-uri către rețelele lor de socializare pe site-ul oficial.

Experiența unică de joc este un alt punct forte al platformei. 5thScape oferă o varietate de jocuri 3D, de la arte marțiale și simulări până la jocuri cu lupte, toate cu accent pus pe grafică. În plus, proiectul dispune de un portofoliu bogat de resurse educaționale și filme.

Inclusiv echipamentul VR de ultimă generație este o preocupare constantă pentru dezvoltatorii 5thScape. Astfel, aceștia au lansat căști VR și un scaun ergonomic, cu scopul de a îmbunătăți experiența de joc.

Tokenul nativ al proiectului, 5SCAPE, lansat pe blockchainul Ethereum, aduce beneficii atât pentru jucători, cât și pentru dezvoltatorii de jocuri. Acest lucru permite comunității 5thScape să colaboreze în mod eficient, oferind reduceri și bonusuri în urma tranzacțiilor cu 5SCAPE.

Prețul unui token este de 0.00187 dolari, însă pe parcursul prevânzării, acesta va crește treptat.

Cumpără 5Scape

Sponge V2: Criptomonedă venită în completarea unui alt proiect crypto de succes

Sponge V2 reprezintă o nouă etapă în evoluția tokenurilor meme, urmărind să capitalizeze pe succesul recent înregistrat de predecesorul său, Sponge V1. Investitorii care monitorizează cu atenție topul criptomonedelor știu deja că versiunea anterioară a generat câștiguri semnificative în al treilea trimestru al anului 2023, datorită unei prevânzări de succes care a stimulat proiectul.

Pentru a oferi o nouă oportunitate investitorilor care au ratat succesul proiectului inițial, dezvoltatorii au lansat Sponge V2, o versiune îmbunătățită și mai performantă a acestuia.

Achiziționarea tokenului V2 este posibilă prin intermediul site-ului oficial al proiectului, însă este disponibilă doar pentru deținătorii de Sponge V1. Practic, moneda poate fi achiziționată prin cumpărarea de tokenuri V1 și prin mizarea acestora.

Cantitatea de SPONGEV2 pe care investitorii o primesc este echivalentă cu suma de SPONGEV1 mizată. Astfel, creatorii încurajează deținerea pe termen lung a criptomonedei și previn epuizarea acesteia. În total, vor fi disponibile 150 miliarde de tokenuri SPONGEV2.

O altă caracteristică deosebită a tokenului din a doua generație este accesul oferit deținătorilor la jocul Sponge, adaptat acum sub forma unui mecanism Play-to-Earn (P2E), care permite jucătorilor să beneficieze de recompense și de un APY imens, care începe de la 40%.

Cumpără Sponge V2

Material publicitar oferit de Finixio