Miniîncărcătorul SUNWARD 3230 este ideal pentru infrastructura urbană, construcția de drumuri și clădiri, pentru munca în depozite, docuri sau pe nave. În general, acest miniîncărcător este perfect pentru manevrarea în spații înguste. Prin simpla schimbare a atașamentelor, miniîncărcătorul SUNWARD 3230 poate executa sarcini dintre cele mai diverse, între care încărcare/descărcare, ridicare, săpare, curățare de drumuri și lucrări de pavaj.

SUNWARD a conceput mai multe sisteme care fac din miniîncărcătorul 3230 ajutorul potrivit pentru orice situație. Rezervorul de combustibil și șasiul au fost concepute ca o structură integrată, ceea ce face ca utilajul să fie compact și robust. Punctele forte sunt construcția tubulară din oțel, care conferă rigiditate și rezistență ridicată întregului utilaj. Sistemul hidraulic este echipat cu un mecanism care nu permite supraîncărcarea și, astfel, miniîncărcătorul este perfect protejat.

Motorul KUBOTA este puternic, fiabil, produce un zgomot redus și se încadrează în toate standardele de emisii de dioxid de carbon ale diferitelor regiuni ale lumii. Motorul este dotat cu funcția de auto-frânare, care permite operarea utilajului în condiții de maximă siguranță și operativitate.

Structura miniîncărcătorului SUNWARD 3230 permite ca utilajul să aibă o înălțime de ridicare peste media celorlalți producători. Sistemul unic de încărcare verticală asigură o capacitate mare de înălțare, ridicarea la înălțimi mari și parcurgerea unei distanțe mari până la descărcare. Sistemul hidraulic orizontal ridică partea mobilă a cupei într-un unghi optim, astfel încât materialul din cupă să nu fie vărsat accidental.

Interiorul este spațios și îi conferă operatorului o vizibilitate excelentă. Accesul în interior este facil, atât la intrare, cât și la ieșire. Toate butoanele și comenzile sunt ușor de accesat, iar întreg panoul de bord este intuitiv. Cele două joystick-uri sunt ușor de folosit și agile, astfel încât să ajute la eficientizarea muncii. Miniîncărcătorul SUNWARD 3230 este echipat standard cu sistem de încălzire și aer condiționat.

Poate unul dintre principalele motive pentru care miniîncărcătorul SUNWARD 3230 este atât de apreciat este versatilitatea sa. I se poate atașa o multitudine de atașamente, între care: freză de zăpadă, lamă de zăpadă, freză de asfalt, compactor, picon, foreză, trencher, cupă malaxor, cupă multifuncțională și chiar braț de excavare.

UTILBEN, companie aflată în topul vânzărilor de utilaje în România, este unic importator al produselor SUNWARD, unul dintre cei mai mari producători de echipamente de construcții din Asia și numărul 34 în lume. UTILBEN a primit cea mai înaltă distincție din partea SUNWARD și, totodată, recunoaștere mondială, odată cu titlul „Best Dealer”, care i-a fost acordat pentru cea mai rapidă creștere a vânzărilor și cea mai mare cotă de piață.