Elsina este fiica unui politician aliat cu Putin. Ea are un fiu și o fiică din căsătoria anterioară cu oligarhul rus Dimitri Tsvetkov, conform informațiilor de la The Sun.

Tom Cruise, relație de iubire cu rusoaica Elsina Khayrova

Cei doi au început să se cunoască la sfârșitul anului trecut și au devenit rapid un cuplu. Cu toate acestea, flacăra iubirii dintre ei nu a ars atât de mult pe cât se așteptau.

Ei s-au despărțit după scurt timp. Prietenii actorului au dezvăluit aspectele care au dus la încheierea relației.

Elsina Hairova
Elsina Khayrova / SURSA FOTO: Instagram, elsina_k

Cu toate că nu mai sunt un cuplu, Cruise a exprimat dorința de a menține o relație de prietenie cu rusoaica, mai ales că cei doi sunt vecini în Londra.

„A încheia lucrurile într-o notă proastă ar fi fost ciudat, mai ales dacă s-ar fi ciocnit unul de altul în lift. Nu există supărare între ei. Relația lor pur și simplu și-a urmat cursul”, a declarat o sursă a tabloidului britanic.

Informații despre idila de la început a celor doi

La doar câteva zile de la apariția informațiilor despre relația lui Tom Cruise cu Elsina o sursă apropiată actorului a făcut declarații despre idila dintre cei doi.

Potrivit Page Six, povestea de iubire dintre cei doi era cât se poate de serioasă. Actorul ar fi fost extrem de încântat de experiența pe care o trăiește în prezent.

„Sunt foarte fericiți. Tom este extrem de încrezător că această relație va funcționa pe termen lung”, a dezvăluit o sursă apropiată actorului.

La acel moment, cei doi au ieșit împreună la clubul favorit al lui Tom și se bucură frecvent de seri petrecute în Londra, unde ies fie să mănânce, fie la ceai.

Gest impresionat pentru Elsina Khayrova

Tot atunci s-a spus că relația dintre cei doi este susținută și de copiii actorului, Isabella (30 de ani) și Connor (28 de ani). În plus, Tom Cruise ar fi făcut un gest impresionant pentru a o impresiona pe Elsina Khayrova.

El ar fi închiriat un etaj întreg al unuia dintre cele mai exclusiviste restaurante din Londra. A oferit acolo o cină intimă, la care au consumat cocktailuri fără alcool și fructe de mare.

Zvonurile despre relația dintre Cruise și Khayrova au apărut anterior. Cei doi au fost surprinși la o petrecere în Londra, unde păreau de nedespărțit.