Dispunând de un spaţiu generos de desfășurare, Țiriac Auto este cel mai mare expozant din cadrul salonului, prezentând peste 40 de modele ale mărcilor din portofoliu.

Cei care încă nu au avut ocazia să vadă de aproape Noua Clasă S Coupe sau CLS Facelift, le vor regăsi în zona dedicată Mercedes-Benz, alături de celelalte modele reprezentative: Clasa C, GLA și Clasa V. 

La standul Jaguar Land Rover, vor fi prezente modelele Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Evoque, Discovery 4 și Freelander 2, alături de Jaguar XF, XJ și cea mai nouă sportivă a britanicilor, Jaguar F-Type Coupe.În zona alocată brandului Hyundai, vor putea fi admirate modelele: i10, i20, i30, Elantra, i40, ix35 Black Edition și Grand Santa Fe.

În ceea ce privește marca Mitsubishi, exclusivitatea o reprezintă Outlander PHEV – primul SUV 4×4 Plug-In Hibrid Electric din lume, expus împreună cu celelalte modele din gamă: Space Star, Lancer, ASX, Outlander, Pajero si L200.

Standul Ford va facilita prezența Noului Mondeo, alături de modelele Fiesta, Focus, B-Max, S-Max și Kuga.

În spatiul special amenajat de la exterior, Țiriac Auto va expune gama de autovehicule comerciale Mercedes-Benz (Citan, noul Vito, Sprinter) și Ford, de la noul Courier la noua familie Transit, precum și o gamă variată de autovehicule rulate.

Vizitatorii standului Ţiriac Auto sunt așteptați cu oferte speciale pentru vânzări auto și service, valabile în perioada desfășurării salonului.

Pasionații mașinilor de epocă pot admira modele de colecție: Mercedes-Benz 220 S din 1958, Jaguar XK 120 din 1952 și Ford Mustang din 1966.