El va fi urmat în această poziţie de Olivier Leonetti, în vârstă de 50 de ani, care a deţinut funcţia de Vicepreşedinte pe Finanţe la Amgen Inc. din 2011, după ce anterior a petrecut 14 ani în rolul de lider global Financiar la Dell Inc. Leyden va rămâne în companie până în ianuarie 2015 într-un rol de tranziţie cu titlu consultativ pentru Preşedintele şi Directorul executiv Steve Milligan şi pentru Leonetti. Schimbarea intră în vigoare din data de 8 septembrie 2014.
Prima perioadă a lui Leyden în cadrul Western Digital s-a desfăşurat în perioada 1983~2000. În 2007 a revenit în companie ca Vicepreşedinte Executiv pe Finanţe. Ulterior, el a fost atât Vicepreşedinte Executiv pe Finanţe, cât şi Director Financiar sau Director Operaţional pentru Western Digital Corp. şi Preşedintele Companiei Subsidiare WD. Apoi, în 2013, şi-a reasumat rolul de CFO la Western Digital Corp.

La Amgen, Leonetti a coordonat organizarea finanțelor la nivel global. În 2013 compania a înregistrat venituri de 19 miliarde dolari și a jucat un rol de lider în definirea și punerea în aplicare a strategiei de dezvoltare a produselor și a strategiilor comerciale în organizația Amgen la nivel mondial. La Dell, Leonetti a fost Vicepreşedinte, Responsabil Financiar pentru Divizia de Consum și Vicepreședinte Financiar la nivel mondial pentru afacerile Dell.com.