Antinori până în prezent, director de marketing în cadrul Comitetului executiv al companiei aeriene germane, Lufthansa – îşi va intra în atribuţii începând din 1 aprilie 2011.  

Ca urmare, Comitetul de supraveghere al Austrian Airlines a mărit numărul membrilor Comitetului executiv al companiei aeriene la trei  – ceilalţi doi membri existenţi sunt Peter Malanik şi Andreas Bierwirth.  

Stefan H. Lauer, Directorul executiv al Grupului aerian şi girector general Resurse Umane în cadrul Lufthansa AG şi preşedintele Comitetului de supraveghere AUA a declarat: “Consolidarea Comitetului executiv va intensifica procesul de dezvoltare din cadrul Austrian Airlines. Peter Malanik şi Andreas Bierwirth au gestionat cu succes prima etapă a transformării. Pentru cea de-a doua etapă de restructurări din cadrul Austrian Airlines, scopul nostru este consolidarea Comitetului executiv şi, prin urmare, este o plăcere să îl avem drept preşedinte pentru această nouă provocare pe domnul Thierry Antinori, un manager cu experienţă şi cunoştinţe vaste în domeniul aerian şi cu cel mai înalt prestigiu internaţional."

Alături de continuarea măsurilor de restructurare şi gestionării riguroase a costurilor, este imperativ ca Austrian Airlines să preia din nou controlul asupra oportunităţilor de creştere şi să dezvolte în continuare a hub-ului Viena.  
 
Thierry Antinori este membru al consiliului de conducere Lufthansa Passage, cel mai mare segment comercial al Deutsche Lufthansa AG, din  ianuarie 2000.  Antinori este responsabil pentru operaţiunile internaţionale de Marketing şi Distribuţie, incluzând şi domeniile de organizare a vânzărilor, gestionare a produselor şi stabilire a preţurilor.

Originar din Franţa, Thierry Antinori şi-a început cariera în compania pariziană de consultanţă "Chatelier Conseils", după ce a absolvit cursurile ESSEC din Paris. În 1986, s-a alăturat Air France şi a activat în cadrul departamentului regional de vânzări din Paris. A început să lucreze în domeniul transportului aerian în 1988. Doi ani mai târziu a devenit directorul Air France pentru Germania de Sud, motiv pentru care s-a mutat în Germania. Apoi, a lucrat timp de doi ani, ca asistent personal pentru unul din membrii conducerii Air France. În octombrie 1994, a fost desemnat director general al Air France –  Germania.

Thierry Antinori s-a alăturat Deutsche Lufthansa în 1997, în calitate de director zonal pentru Europa de Vest şi de Sud. Coordonând activităţile din Paris, a fost responsabil pentru Austria, Elveţia, Franţa, Belgia, Luxemburg, Olanda, Italia, Spania şi Portugalia. După această perioadă, a devenit membru al comitetului executiv pentru Distribuţie din cadrul Lufthansa Passage.   

Thierry Antinori este preşedintele adjunct al Sixt AG şi Lufthansa AirPlus Servicekarten GmbH, membru al consiliului de administraţie SN Airholding SA/NV, membru al consiliului administrativ DZT şi membru al comitetului consultativ SaarLB.