Este un adevărat coșmar ceea ce trăiește acum familia Măceșanu din Caracal. Alexandra este dispărută fără urmă de anul trecut, iar autoritățile au declarat-o moată, deși nu există niciun cadavru.

Coșmar în familia Alexandreu

Părinții Alexandrei Măceșanu sunt într-o teroare continuă. Cei doi au încercat să o protejeze pe fiica lor mai mică şi i-au ascuns adevărul despre dispariţia surorii sale. Fata a aflat adevărul de la televizor, imediat după sărbatori. Copila merge acum de trei ori pe săptămâna la psiholog.

Iniţial, Irina, sora Alexandrei Măceșanu, a fost informată de către părinții săi că adolescenta este plecată. Copila a aflat însă adevărul de la televizor, după Sărbători. Deşi a fost de mai multe ori la psiholog, fetiţa nu era pregătită să afle că sora sa nu se va mai întoarce acasă niciodată. Părinţii i-au confirmat vestea tragică, mai mult, chiar tatăl său a dus-o la casa lui Gheorghe Dincă și i-a povestit totul.

Irina este în stare de șoc și refuză să mai doarmă în patul în care dormea cu sora sa. Părinții au trimis-o din nou pe Irina la psiholog de trei ori pe săptămână. “Irina nu vrea să mai doarmă în patul în care doarmea de când era mică alături de sora ei, ci s-a mutat în camera părinților. De asemenea, ea nu a mai vrut să meargă la antrenamentele de fotbal feminin și handbal, sporturi pe care le practică la nivel de performanță. Nu prea mai vorbește cu prietenii și nici nu mai iese la joacă”, au declarat surse citate de impact.ro.