În această dimineață, mama Alexandrei Măceșanu a mers la DIICOT pentru a studia noile declarații făcute de Gheorghe Dincă în speranța că vor găsi un răspuns cu privire la fata lor. Mama fetei este convinsă că Alexandra trăiește, cu toate că autoritățile au emis un certificat de deces pe numele fiicei sale.

„Speranțele sunt foarte mari. Am venit să vedem dosarul. Noi trăim cu speranța și credem că fata este în viață. În mare parte ni s-a spus ce a declarat. Nu știu ce să cred”, a spus mama Alexandrei.

Dincă, schimbare de ultim moment

Reamintim că de curând Gheorghe Dincă și-a schimbat declarația, mărturisind că nu el o omorât-o pe Luiza Melencu. De asemenea, criminalul de la Caracal a mai susținut și că a avut complici când a omorât-o pe Luiza Melencu, dar și în cazul uciderii Alexandrei Măceșanu. Acesta ar da vina pe complicele său, Ştefan Risipiceanu. Cei doi ar fi violat-o pe Luiza.

Cel mai probabil Dincă este sfătuit de avocați ce să zică, iar în lipsă de probe acest va primi o sentință mai mică.

Pe de altă parte, noi victime ale lui Dincă au rupt tăcerea. Mai multe fete au decis, de curând, să declare că și ele au fost molestate de Gheorghe Dincă.