Jurnalistul Dan Andronic, a susținut, într-un articol în EVZ, că ministrul Eugen Teodorovici ar fi susținut clar și răspicat că el nu se dezice de Liviu Dragnea.

„Eugen Teodorovici, ministrul de finanțe în guvernul Dăncilă, a participat la conferința județeană PSD de la Teleorman. Potrivit unei surse PSD care a participat la acestă întrunire atitudinea sa a fost total neașteptată.

Azi, la Alexandria, 394 de delegaţi ai organizaţiilor PSD din judeţul Teleorman s-au reunit în Conferinţa Județeană de partid pentru a alege noile structuri de conducere ale Organizaţiei judeţene. La această conferință au participat Viorica Dăncilă, Mihai Fifor, Eugen Teodorovici, Carmen Dan, Ecaterina Andronescu.

Eugen Teodorovici, ministrul de finanțe în guvernul Dăncilă, a participat la conferința județeană PSD de la Teleorman. Potrivit unei surse PSD care a participat la acestă întrunire atitudinea sa a fost total neașteptată.

În discursul pe care l-a ținut în fața a câteva sute de membrii PSD din Teleorman, acesta a spus: „Nu m-am înțeles tot timpul foarte bine cu Liviu Dragnea, dar meritele sale sunt incontestabile!”. În acel moment toți delegații PSD au izbucnit în aplauze, ridicându-se în picioare. Eugen Teodorovici a continuat: „Nu mă voi dezice NICIODATĂ de Liviu Dragnea!”.

În acel moment s-a produs stupoare la prezidiu, iar unul din martorii oculari a descris reacția Vioricăi Dăncilă: „I-a picat fața…Nu știa cum să reacționeze”.

Unele surse spun că aceasta nu a aplaudat.

Reacția Vioricăi Dăncilă este explicabilă în condițiile în care ia în calcul extrem de serios o candidatură la președinția României. Potrivit cotidianului local „Teleormanul” , la conferința de presă preşedintele PSD, Viorica Dăncilă a fost întrebată „dacă este în sondajele comandate pentru stabilirea candidatului social- democrat la alegerile prezidenţiale din noiembrie anul acesta. Răspunsul a fost că da, este în toate sondajele şi aşteaptă să vadă în ce măsură se poate angaja în această luptă pentru a câştiga, efectiv, alegerile prezidenţiale”.

După cum am arătat într-un articol publicat astăzi, scorul cu care este creditată în sondaje este de 9 la sută, în condițiile în care intenția de vot a partidului este de 20 la sută”, a arătat Dan Andronic.