Gama de drone semi-profesionale de la Typhoon oferă pasionaților de film, fotografie, sport și aventură gadgeturi care să păstreze vii cele mai captivante momente.

Dronele Typhoon sunt ideale pentru cele mai reușite filmări şi fotografii, pe care utilizatorul le poate urmări în timp real pe ecranul stației de control de la sol. În acelaşi timp, dispozitivul Steady-Grip extinde utilizarea camerei din aer la sol, iar prin intermediul unei aplicații dedicate, orice filmare poate fi vizualizată pe un dispozitiv mobil care de asemenea poate controla pornirea și oprirea înregistrării video și funcția de fotografiere.

Funcţia „Urmăreşte-mă”, ce permite deplasarea dronei în funcţie de miscarea utilizatorul, este una dintre cele mai apreciate. Astfel, prin simpla presetare a camerei, se pot realiza selfie-uri video de invidiat.

“Piața globală de drone este încă de dimesiuni reduse, însă estimez ca va înregistra o creștere substanțială în următorii ani. De la dronele comerciale la cele care își găsesc utilitatea în domeniul  apărării, agriculturii, energiei sau construcțiilor, preconizez o dublare a pieței în următorii 10 ani. În prezent, piața globală este estimată la aproximativ 2 miliarde de euro”, declară Liviu Nistoran, CEO & Founder Televoice Group.

Modelele Q500 4K şi Q500PLUS pot fi echipate cu una sau cu două baterii, pentru o autonomie sporită, şi totodată, utilizatorul poate opta pentru geantă profesională de aluminiu sau pentru cutie standard.

Dronele Typhoon se comercializează pe site-ul telecom-shop.ro, pe emag.ro,  în magazinele Flanco și prin intermediul altor parteneri din retail la prețuri cuprinse între 4.799 lei si 7.499 lei.