Televiziunea Music Choice s-a lansat în 1993 şi difuzează 24 de ore pe zi, şapte zile pe săptămână, muzică internaţională de genuri diferite: retro, pop, clasic, rock etc. Music Choice are în prezent 40 de milioane de abonaţi (TV şi internet).
"Pentru Music Choice sunt mai multe variante. Este şi o variantă pentru partea de online, în care practic îţi faci playlist-ul, dar şi o variantă care oferă chiar 40 de canale de radio tematice", a explicat pentru Mediafax directorul biroului din România al Chello Centrale Europe, Anda Mânza.

Concert.tv oferă servicii la cerere în materie de muzică live și concerte. Televiziunea s-a lansat în septembrie 2003 şi este în prezent disponibilă în peste 30 de milioane de gospodării, în special din America de Nord. În grila televiziunii se regăsesc concerte ale unor trupe şi artişti precum Black Eyed Peas, Norah Jones, Garth Brooks, Kanye West, Santana, The Rolling Stones, ZZ Top, Phil Collins, Tupac, Eminem, Johnny Cash, Usher etc.
The Karaoke Channel este cel mai vast catalog licenţiat din lume cu muzică de karaoke, care deţine cele mai mari vânzări de muzică pentru karaoke de pe iTunes şi este situat în top 3 servicii de muzică la cerere din America de Nord. Este disponibil în peste 50 de milioane de gospodării din toată lumea  prezent şi  livrează peste 18.000 de melodii pentru karaoke, în limbile engleză, franceză, spaniolă, germană şi italiană, din toate genurile muzicale.
Cele trei televiziuni sunt distribuite pe piaţa audiovizualului românesc de biroul din România al Chello Centrale Europe, condus de Anda Mânza.
Chello Central Europe este proprietarul unor branduri cunoscute de conţinut în Europa Centrală. Portofoliul curent de televiziuni din România include şi Minimax, Romantica, TV Paprika, MGM, Jim Jam, Sport 1, Sport M, Fine Living Network (care se va rebrandui în Fine Living), Extreme Sports Channel, Zone Reality (care va trece în curând printr-o îmbunătăţire a conţinutului şi ulterior şi printr-o modificare a logoului), Outdoor Channel, Food Network, Bloomberg, CCTV News, Mediaset, daring!TV, Hustler TV şi Blue Hustler.
Chello Central Europe este parte din Chellomedia, divizia europeană de conţinut a Liberty Global, Inc. Chellomedia îşi desfăşoară activitatea la nivel global prin intermediul companiei Chello Zone, pe care o deţine în totalitate.