Televizorul cu ecran curbat va fi vândut la comercianţi selectați din întreaga țară, începând de săptămâna aceasta şi va apărea pe alte pieţe europene în cel de-al patrulea trimestru. Televizorul LG va fi prezentat cumpărătorilor germani la un eveniment special care va avea loc la HIFI Profis, in Frankfurt, un comerciant de profil mare din Frankfurt. Televizorul va avea un preţ recomandat de 8.999 de euro. Preţurile pentru alte pieţe europene vor fi anunţate în momentul lansării.

Având un ecran elegant cu o formă curbată şi propria tehnologie WRGB OLED a LG, televizorul asigură o calitate excepţională a imaginii şi o experienţă de vizionare captivantă. Acest televizor a primit prestigiosul premiu Red Dot: Best of the best. Televizorul LG a fost primul TV OLED din lume care a primit un certificate THX.

Display Search estimează că Europa va reprezenta 30 de procente din piaţa globală de televizoare OLED până în 2017. Tot aceeaşi firmă de cercetare, foarte respectată, de piaţă prezice o cerere de mai mult de şapte milioane de unităţi până în 2016. Fiind prima companie care oferă un televizor cu ecran mare OLED în Statele Unite şi Europa, LG va fi compania ce va stabili standardul pentru următoarea generaţie de televizoare.