Pe lângă beneficii precum internet mobil nelimitat la viteze 4G și minute şi SMS nelimitate, totul la preţuri începând de la 5 euro lunar plus TVA, „Freedom” înseamnă şi libertatea de a alege un contract fără perioadă minimă contractuală și fără taxă de reziliere. Plus libertatea de a opta pentru cea mai bună rețea pentru afacerea fiecărui antreprenor.

Urmând promisiunea #BusinessLiber, Telekom a oferit tuturor clienților business posibilitatea de a testa internetul nelimitat 4G în luna decembrie 2017, când a oferit trafic nelimitat de date, în rețeaua 4G, chiar și celor care nu  aveau abonamente Freedom, cu voce și date 4G nelimitate.

La început de an, operatorul de telecomunicații continuă această inițiativă la o scară și mai mare, invitând toți clienții business, indiferent de furnizorul lor actual de comunicații, să testeze serviciile 4G Telekom. Astfel, incepand de marti, 23 ianuarie 2018, orice  antreprenor interesat să evalueze cele mai bune opțiuni pentru afacerea sa în ceea ce privește rețeaua, poate să își activeze pentru o perioadă de 30 de zile un SIM de date mobile cu 2GB de net 4G, în oricare magazin Telekom sau prin consultanții de business ai operatorului.

“Credem că orice client business are dreptul să decidă singur care este cel mai bun serviciu pentru nevoile sale, si nu să ii spună operatorul de telecomunicații ce e mai bine pentru afacerea lui. De aceea le oferim acestora libertate absolută de alegere prin toate inițiativele #BusinessLiber. Invităm clienții tuturor operatorilor de telefonie mobilă să testeze serviciile înainte de a lua o decizie de cumpărare. Concret, punem la dispoziția oricărui antreprenor interesat SIM-uri de date 4G fără nicio obligație spune Ovidiu Ghiman, Director Executiv Comercial, Segment Business, Telekom Romania.  

Antreprenorii care vor opta pentru #BusinessLiber și abonamentele Freedom câștigă libertate în afaceri, au flexibilitate pentru contract, acces la informații complet transparente și la costuri detaliate, dar și beneficii complete, cuvântul de ordine pentru aceștia fiind “nelimitat”.

“Pentru mine flexibilitatea și fiabilitatea serviciilor și a rețelei sunt criterii esențiale în alegerea furnizorului de comunicații. În activitatea mea am nevoie să fiu în permanentă legatură cu angajatii din compania noastră, dar și cu un număr mare de clienți. Prin urmare, mi-am dorit un abonament fără constrângeri și care să se muleze ușor pe fluctuațiile specifice activității noastre. Abonamentul de la Telekom m-a convins pentru că am minute și date nelimitate, practic indiferent de cum evoluează activitatea nu am grija costurilor și nu trebuie să renegociez beneficiile la fiecare doi ani. În plus, sunt mulțumit de rețea, atât pentru voce, cât și pentru date a funcționat fără probleme în orice situație”, declara dl. Alexandru Emanoil, director comercial al lanţului de cofetării Minimal şi al magazinului online cofertariaminimal.ro, unul dintre antreprenorii care a fost convins de la bun început de abonamentele Freedom.

Și nu a fost singurul. În decembrie 2017, la o lună de la lansarea abonamentelor Freedom, Telekom și-a dublat volumele de vânzări în rândul clienților business, precum și numărul de companii care au ales să se porteze în rețeaua Telekom.

Nu trebuie să îți spună alții care e cea mai bună rețea pentru afacerea ta. Convinge-te singur! Dacă ești antreprenor, vino până la data de 28 februarie 2018 în magazinele Telekom să primești un SIM de date mobile și testează gratuit 2 GB de net 4G, timp de 30 de zile. Fără condiții, fără obligații!