Noul telefon Allview X2 Soul PRO va fi disponibil la contractarea abonamentelor Digi Mobil din gama Optim,  pe o perioada de 24 de luni la preţul de 1.699 lei (TVA inclusa) cu plată integrală sau în 12 rate lunare, fără dobândă.

În plus, clientii care se abonează în perioada 07 – 10 mai 2015 şi achizitionează un telefon Allview X2 Soul PRO, vor beneficia de un discount de 100% la orice abonament Digi Mobil contractat, pe o perioadă de 6 luni.

Abonamentele Digi Mobil au preţuri cuprinse între 2 euro şi 10 euro, TVA inclusa şi, în funcţie de tipul ales, acestea includ: convorbiri nelimitate în orice reţea naţională şi în reţele internaţionale, internet mobil nelimitat în reţeaua proprie şi 100 MB/lună pentru date în roaming naţional, pe care clienţi şi pot utiliza gratuit.

Device-ul păstrează trendul în materie de design al gamei SOUL și se remarcă prin caracteristici performante, precum procesorul Octa Core pe 64-bit, sistemul de operare Android 5.0, Lollipop, display-ul de 5,2” Full HD și camerele de 13MP și 8MP. Dintre funcţiile multiple de care dispune telefonul, funcţia Chameleon este un tool nou şi interactiv. Aceasta va transforma device-ul într-unul nou de fiecare dată, astfel interacţiunea cu smartphone-ul devine mai placută şi mai familiară.

X2 Soul PRO dispune de un sistem perfect de răcire. Cele 8 zone de răcire contribuie la reducerea consumului energetic al telefonului. Consumul redus de energie se datorează şi display-ului cu tehnologie ACL (Automatic Current Limit), procesorului realizat prin tehnologia 28nm HPM (high-performance mobile) şi senzorului Freescale. Procesorul grafic Mali-T760 MP2 cu frecvență de 700MHz redă elementele grafice la o calitate uimitoare. Smartphone-ul oferă două porturi pentru SIM și conectivitate 4G, funcționând în standardele LTE FDD și TDD.