Alături de abonamentul Cangur 12 clienții pot alege telefonul Alcatel OneTouch Pixi 3 la 0 euro, iar pentru abonamentul de date Colibri Explore 14 pot opta pentru noua tabletă Best Deal 4G, Huawei MediaPad T1 8.0 Pro, la 0 euro prin Buy-Back 4G. Cei care doresc să achiziționeze accesorii pentru tableta Huawei pot alege din oferta Orange compatibilă cu până la 40% discount.

Clienții Orange care au de cel puțin 6 luni un abonament își pot schimba telefonul oricând doresc prin serviciul Early Upgrade. Astfel, ei pot opta pentru cea mai nouă ofertă și nu trebuie să mai aștepte până la terminarea contractului anterior. În plus, prin Buy-Back 4G, clienții au o reducere suplimentară de 40 de euro la telefoanele 4G.

Două tipuri de bonusuri

Orange aduce în ofertă două tipuri de bonusuri: convorbiri naționale nelimitate sau 10GB. Astfel, în funcție de resursele pe care le au deja în abonament, clienții își pot alege beneficiul care le completează cel mai bine nevoile zilnice de comunicare. Bonusurile de mai sus devin disponibile clienților care aleg să activeze sau să prelungească două abonamente pentru persoane fizice, din oferta curentă, din care unul să fie pe 24 de luni: un abonament de voce de minim 12 euro si orice abonament de internet, un abonament Orange TV sau un abonament de telefonie fixa și internet.

De exemplu, dacă un client alege să activeze sau să prelungească două abonamente de voce Cangur 12, poate avea pe amandouă convorbiri naționale nelimitate sau 10GB, ce se adaugă traficului de date inclus în pachete. Dacă optează pentru un abonament Cangur 12 și un abonament de date Colibri Explore 14, va primi pentru suma cumulată de 26 euro cele două bonusuri, convorbiri naționale nelimitate sau 10GB, câte unul pentru fiecare abonament.