Pe fondul unei uşoare aprecieri în acest an a pieţei de logistică, dar cu o creştere pronunţată a concurenţei, TCE Holding a reuşit o echilibrare în planul balanţei de venituri şi cheltuieli.
Totodată, cifra de afaceri a Holdingului a crescut cu 15% la nouă luni faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, până la 16 milioane de euro, cu un profit operațional de 0,9 milioane de euro. TCE Holding rămâne lider pe zona de transport de paleţi în regim de grupaj (LTL), realizart în 24 de ore pe întreg teritoriul României.
“Există o serie de industrii care au nevoie de transport zilnic de paleţi precum cea a componentelor auto, industia mobilei sau chiar o parte a industriei metalurgice. Dar există şi companii care şi-au externalizat serviciile de transport şi depozitare către noi, fapt ce ne-a forţat să investim în mărirea spaţiilor oferite prin serviciului de Warehousing”, spune CEO TCE Holding. Compania a ajuns la aproximativ 10.000 de mp de depozite, spaţiu impărţit între hub-urile sau mini-huburile TCE Holding din ţară.
TCE Holding operează pe teritoriul României cu 45 puncte de lucru, cu 2 hub-uri principale, Bucureşti şi Braşov, şi câte un minihub în Bacău şi Cluj. ”Pentru a face faţă nivelului de serviciu pe care l-am asumat faţă de client, am marit schema de lucru cu personal care lucrează în două şi trei schimburi în aceste hub-uri”, mai spune Sofian.
La finele anului trecut TCE Holding a generat un rulaj de 19 milioane de euro şi avea aproximativ 1.100 de angajaţi.