Primarul din Comarnic, Sorin Popa, a anunțat că va urma exemplul primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, și va introduce o vignetă pentru mașinile din București și județul Ilfov care tranzitează localitatea, informează Prahova online.

”Pe noi ne poluează la fel de mult ca și în București, pentru că stau mașinile cu orele pe raza orașului Comarnic. Vom face și noi o hotărâre de consiliu, că este ușor de făcut, prin care să impunem viniete pentru cei din București și Ilfov. Așa aducem și noi niște bani la buget”, a declarat Sorin Popa, primarul orașului Comarnic.

Acesta susține că, din cauza blocajelor în circulație, locuitorii din Comarnic au ajuns să respire doar gaze de eșapament. Pe lângă poluarea masivă cauzată de gazele de eșapament, primarul susține că locuitorii din Comarnic se confruntă și cu dificultatea de a traversa strada principală, pericolul de a fi călcat de mașini fiind iminent.

Pe lângă poluarea masivă cauzată de gazele de eșapament ale mașinilor blocate în trafic, locuitorii din Comarnic se confruntă și cu dificultatea de a traversa strada principală, pericolul de a fi călcat de mașini fiind iminent.